Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez most valos külföldi munka...

Fibbrizzo kérdése:

Ez most valos külföldi munka lehet?

Figyelt kérdés
A neten találtam ezt a munkát .németországba berlinben van és mobiltelefont kell válogatni heti 6 nap 10 orába .1700 euroért.na én felhivtam az illetöt és azt mondta még holnapig lehet jelentkezni de az albérletet kint nekünk kell fizetni ami 90 ezer forint amit keddig át kell neki utalni .És majd kedd este peströl indul a busz ami kivisz minket .na én azt kérdem hogy ez most kamu lehet e mert szerintem igen .mért kérnek elöre pénzt az albérletre és mért nem a fizetésböl vonják le,?
2012. ápr. 7. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Albérletet előre kell fizetni, az még nem lenne gyanús. Szabályos, tanúkkal igazolt munkaszerződés nélkül semmit ne fizess, ne indulj el. Figyelmesen olvasd el, rágd meg jól a szöveget, s csak akkor írd alá, ha jogok és kötelességek oda-vissza rendben vannak.
2012. ápr. 7. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
kamu hát!
2012. ápr. 7. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ami szöget ütött a fejemben, de tájékozatlan vagyok: a németek nem 36 órát dolgoznak egy héten? És az 1700 euró is talán magas lehet a munkához képest.
2012. ápr. 7. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:

"90 ezer forint amit keddig át kell neki utalni"

Mivel keddig bankszünnap van, így a GIRO-n indított utalások keddig el sem indulnak, tehát ő szerdán kapja meg legkorábban a pénzt. Vagyis ha ti kedd este indultok, akkor egyszerűbb, ha kp odaviszed neki, lepapíroztok mindent, elindultok, majd kifizeted :)

Ez akkora átverés, mint a ház... Hiszen ezt valószínűleg ő is tudja.

2012. ápr. 8. 00:03
 5/6 xtina22 válasza:
Valaki tudna nekem mondani valós külföldi munkát?Sajnos nyelvtudás nincs.Páromnak szeretném szakmája kőműves hidegburkó.
2012. ápr. 13. 20:17
 6/6 anonim válasza:

Ez tutti átverés . Érdeklődj utána a német cégnek , hivjátok fel az ottani munkaügyet.Ezek az átverések már

nagyüzembe mennek , a hatóság tehetetlen mert okosan kihasználják a sok szerencsétlen münkanélkülit.

Előre soha semmit nem fizetünk.Ilyen munkáért nem fizetnek

1700 eurot,ez a mézesmadzag.

2012. máj. 7. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!