Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában dolgozók! Dolgozhato...

Angliában dolgozók! Dolgozhatok IN nélkül full time-be?

Figyelt kérdés
IN nélkül vállalhatok melót, mert egy barátnőmet nem vették fel, mert neki nem volt meg az IN. Egy másikat meg simán felvették, bár munkaközvetítőn keresztül. Nekem már 3x utasítják el az INt fél év alatt és most lenne kilátásba meló full timera, de nem tudom egyáltalán érdemes e megpályáznom. Ki hogy volt ezzel?????
2012. márc. 11. 22:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Sorry....az National Insurance Numberre gondoltam....Mint kiderült, nem IN hanem *NI....remélem azért kapok választ. Köszi
2012. márc. 11. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
NI nélkül nemtudsz bejelentett munkát vállalni. Max feketén, de a legtöbb munkáltató ezt nem vállalja be a büntetés miatt. Meg neked se lenne a legjobb. A közvetítő cégest valószínűleg azért vették fel, mert érte a közvetítő cég vállal felelősséget, a munkáltató nem. Utána már ő is eltudja intézni az ni-t. Közvetítőnél nem próbálkoztatok még?
2012. márc. 14. 00:50
 3/3 anonim ***** válasza:
de miért utasítottak el az NI interjún? ezt nem értem. anélkül pedig sajnos nem dolgozhatsz.
2012. márc. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!