Vajon ez kiderülhet a munkahelyemen és kirúghatnak e miatt? Milyen következményekkel járhat az alábbi akcióm?
Hétfőn szabira mentem a munkahelyemről azért hogy egy nagyon jól fizető egynapos munkát elvállaljak. Elvileg feketén de aztán ott derült ki hogy van szerődés és nem lehet simán.
Este megnéztem a céges szerződést és ijedten olvastam hogy ezt nekik korábban be kellett volna jelentenem illetve engedélyt kellett volna az alkalmi munkára is kérni hogy elengedjenek, amit én nem tettem meg, sőt valami kamuindokkal mentem el szabira. A bejelentési kötelezettség elmulasztása viszont rendkívüli felmondással jár.
A kérdésem annyi hogy ez kiderülhet, rájöhetnek erre a munkahelyemnél? (csak egy napos meló semmi több) Ha igen, mennyi idő múlva? Ma nem volt még semmi de Azon gondolkozom hogy a kellemetlenségek elkerülése érdekében holnap felmondok (próbaidőn vagyok náluk)
(és egyáltalán miért szankcionálják ezt ilyen súlyosan?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!