Az a szánalmas, ha valaki azt mondja neked, hogy antarktisz, vagy déli sark, és te nem tudod elhelyezni a bolygón, hogy mégis mire gondolt.
össze ne keverd ausztráliával!
Majd legközelebb koordinátákkal írom le, akkor nem akadsz fenn rajta, te droid!
2012. ápr. 1. 11:15
32/42 Flector 67 válasza:
Héhé. Azt írtad 5 nagy kontinens van. Osztottad a kérdezőt. A Déli-Sark pedig nem kontinens. Ha már valakit kioktatsz tedd azt jól. De látom még most se érted. De ez nem is baj. Nem várom el.
2012. ápr. 1. 11:17
33/42 anonim válasza:
Jah nyilván elismer a házmester, más nem hiszem.
2012. ápr. 1. 11:17
34/42 anonim válasza:
Írhattam volna 7 kontinenst is vagy akár 6 ot is, ugyanis nincs egységes felosztás.
Vannak akik 5 öt mondanak vannak akik 6 ot vannak akik 7 et.
2012. ápr. 1. 11:20
35/42 Flector 67 válasza:
Nem. Itt Németországban nettó 8000 eurós alapbérrel honorálnak. Szerintem ez nem olyan rossz. Bár gondolom te jóval többet keresel. Mellesleg elég sok gyógyszergyár elismeri a tudásom. Azért ne idegesítsd fel magad. Ha elvégezted a 8 osztályt, majd tudni fogod valamennyire a földrajzot.
2012. ápr. 1. 11:21
36/42 anonim válasza:
Ki idegesíti fel magát?
Nekem szükségem sincs arra, hogy dolgozzak, mások dolgoznak nekem, és alkalmazkodnak hozzám.
És a munkájuk eredményéből, én leveszem a saját hasznomat, és az ujjamat sem teszem érte keresztbe, nem függök senkitől, és nem kell munkaidőhöz sem alkalmazkodnom!
Ha van kedvem dolgozom, ha nincs akkor nem dolgozom.
2012. ápr. 1. 11:25
37/42 anonim válasza:
Ja és nem kellett ezért németországig mennem, azt még hozzátenném.
2012. ápr. 1. 11:25
38/42 Flector 67 válasza:
Ja most jössz, hogy neked céged van?:)
Ne akarj belemenni ebbe a versenybe, mert szerintem alulmaradsz. :)
2012. ápr. 1. 11:28
39/42 anonim válasza:
Óvoda.
2012. ápr. 1. 11:32
40/42 Flector 67 válasza:
Igen. Jól mondod. Ott tartasz. Agyilag legalábbis biztos. Örülök, hogy rájöttél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!