Van valakinek cége Amerikában és mivel érdemes foglalkozni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 14:20
11/42 anonim válasza:
12/42 A kérdező kommentje:
Mondjuk autós szakmába nőttem fel, de motorszalonra gondoltam.
2012. márc. 31. 15:02
13/42 anonim válasza:
Hát szerintem nem árt, ha több lábon állsz, és több rétegre is gondolsz, nem mindenki tud szalonban vásárolni, jó az ha van valami szerelőgarázs is, szóval "full service"..
14/42 A kérdező kommentje:
A szerviz hozzá egyértelmű. Az nincs akkor nem sok értelme van. Plusz használt vasak beszámítása, adásvétele.
2012. márc. 31. 15:09
16/42 anonim válasza:
New York-ban milyen nagy alma?!
17/42 A kérdező kommentje:
A 20-as években a Morning Telegraph sportriportere hallotta, hogy a New Orleans-i lovászfiúk úgy emlegetik a New York-i versenypályákat, hogy a Nagy Alma, mert olyan alma formájúak. Azt a címet adta ez az újságíró a rovatának, hogy a Nagy Alma körül, Around a Big Apple. 1 évtizeddel később sokan átvették a kifejezést, és New York-ot most már a Nagy Almának nevezik.
2012. márc. 31. 16:08
18/42 A kérdező kommentje:
Ha akarom van tőkém rá. Miért érdekel?
2012. márc. 31. 16:09
19/42 Flector 67 válasza:
Csak érdekelt, mennyit szánnál rá.
20/42 anonim válasza:
"Az 5 kontinensről tanultatok már földrajzból egyáltalán?
Amerika, Európa, Ausztrália, Afrika, Déli sark.
Megvan?"
Amikor az okos hülyéskedik, az vicces. Amikor a hülye okoskodik, az szánalmas.
5 kontinens? És ÁZSIÁRÓL HALLOTTÁL MÁR?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!