Van valakinek cége Amerikában és mivel érdemes foglalkozni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 14:20
21/42 Flector 67 válasza:
Főleg, hogy a déli Sark nem külön kontinens.
22/42 Flector 67 válasza:
Az ANTARKTISZ, na az kontinens, a déli sark nem. Szóval mielőtt oltunk másokat, olvassunk.
23/42 anonim válasza:
Ezek nemis kontinensek hanem földrészek.
De Ázsiát én nem számolnám ide, mert az túl nagy és amúgyis egy más világ.
(vicceltem)
24/42 anonim válasza:
Definiálnád hogy mi a különbség a földrész és kontinens között?
25/42 anonim válasza:
26/42 Flector 67 válasza:
Hát előbb Neked kellett volna jól elolvasnod, nem csak nézned. Szörnyű, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.
27/42 anonim válasza:
Inkább az a szörnyű amikor valaki a bolha fszán is csomót keres, de közben semmi mást nem prezentál, mert nem is tudna!
28/42 Flector 67 válasza:
Tessék. Te Déli-Sarkot írtál.
Ha már mást kioktatsz valamiben, akkor legalább ne hülyeséget irkálj. 8 általánost ki kellett volna járni.
Egyébként pedig már szerintem többet prezentáltam az életben, mint te.
29/42 anonim válasza:
Nem húznád már le magad?
Szerinted érdekel valakit is a szőrszálhasogatásod?
Vagy ennyire kell az elismerés? Ennyire szükséged van rá?
Bizonyára a renegeteg elért eredményedet senki le sem szrja, mert nyilván csak számodra fontosak, ahogy ez az okoskodás is.
30/42 Flector 67 válasza:
Ne érts félre, elég elismert vagyok:) Csak rossz nézni, amikor egy hülye okoskodik. Ennyi. Várj te nem Schmitt Pál vagy? :) Ő is így bizonygatja a saját hülyeségét:) Olyan szánalmasak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!