Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erről a főnökről mi a véleményed?

Erről a főnökről mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést kérek, ha rossz kategóriába írtam!

A gazdasági vezető asszonyunkat szeretném pár mondattal jellemezni:

- önmagában nem tud dönteni semmiről, állandóan a számviteli osztályvezetővel egyeztet, holott a beosztottja ő is;

- ha egyeztette vele, utána még átviszi az igazgatóhoz, akinek végképp nem hatásköre az ilyenfajta ügyekben való döntés;

- ha valami határidős meló van, nem közli velünk könyvelőkkel, hanem szól a számviteli osztály vezetőjének és ő általa közli velünk;

- ha valami baja van velünk, nem mondja meg nekünk se négyszemközt, sem sehogy, hanem szintén, az előző bekezdésben megnevezett személy által közli velünk;

- ha elkésik munkából, elnézést kér az igazgatótól. :D

A korábbi gazd-i vezető nem volt ilyen. Önmagában hozott döntéseket, az igazgató maximum aláírta ahol kell. Ha gondja volt az emberekkel, áthívta őket magához és négyszemközt megbeszélte velük. Ha határidős munka volt, bejött és közölte mindenkivel, h kitől mit vár el és mikorra...nem pedig mással üzentette.

2012. márc. 30. 06:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem egy biztonsági cégnél volt egy hasonló fönököm!

Szerette játszani hogy ö a fönök de intézkedni nem tudott!Ha van valami bahalhé rohangál mindenfele azt se tudja hova kapjon!Az emberei utálják és kirögögik a háta mögött!

2012. márc. 30. 23:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem csak az bánt, h nem mondja a szemembe, amit elvár és amikor gondja van velem...hanem az is, h míg a 24 éves kolléganőmmel tegező viszonyban van, nekem még mindig magáznom kell őt (már mint a főnökasszonyt), pedig már 30 éves férfi vagyok. Persze nem tegezhetem, amíg fel nem ajánlja, de a csajnak már felajánlotta...én sokkal régebb óta itt dolgozom, nekem mégse adja meg a lehetőséget!
2012. ápr. 2. 07:44
 13/13 anonim ***** válasza:
A tegeződés nagyon sok nő számára nem egyszerű. Én is alapból tegezem a női kollégákat, és magázom a ffiakat. Az már más kérdés, hogy ha szorosan együtt dolgozom valakivel (napi szinten), akkor a ffi kollégákkal is tegeződöm. Te milyen szorosan dolgozol együtt ezzel a nővel? Lehet, hogy semmilyen ffival nem tegeződik. Aztán az is lehet, hogy érzi az ellenszenvedet és ezért nem ajánlja fel. (Lehet, én sem ajánlanám :( )
2012. ápr. 2. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!