Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? Lent.

Mi a véleményetek erről? Lent.

Figyelt kérdés
Múltkor vettem egy tusfürdőt és egy izzadásgátlót. "Anyósom" múltkor beállított ugyanazzal az izzadásgátlóval és hasonló tusfürdővel. Volt, hogy elfogyott a szempillaspirálja vagy a kréme de ahelyett, hogy vett volna magának csak sajnáltatta magát, hogy nincs neki és teljesen természetesnek vette, hogy tegyem ki és használjuk ketten. Múltkor a parfümje fogyott el, az enyémet használta. Tegnap vettem észre, hogy el is fogyott teljesen. Kijelentette, hogy miért nem olyat vettem ami neki van? Szerintetek??
2012. márc. 18. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a tusfürdőt, fogkrémet, nem sminkszereket meg lehet osztani a másikkal. Ha zavar a dolog, akkor mondd el neki: Zavar.

Máskülönben nem fog változni a dolog.

2012. márc. 18. 21:09
 2/6 SzilKa ***** válasza:
Miért nem mondod meg neki, hogy ez téged zavar, és szeretnéd, ha mindenki a saját piperéjét használná?
2012. márc. 18. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát mondd meg neki, hogy 'Ne haragudj, de ez az enyém, és nem szeretnék osztozni'
2012. márc. 18. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
egy újabb példa a "miért ne költözzünk össze anyósunkkal" kérdés NEM válasz indoklására.
2012. márc. 18. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem az egyik koleszos szobatársam veszi ilyen természetesen kölcsön a többiek cuccait.

megoldás: a szekrényemben tartom őket nesszeszerben a ruhák mögött, fürdéskor beviszem magammal, aztán ki, így nem tudja "kölcsönnyúlni".

próbáltam szép szóval, utána szó nélkül használta. összeveszni meg nem akartam, hisz együtt vagyunk kénytelenek lakni.

2012. márc. 18. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem szeretném anyóssal megosztani a személyes dolgaimat. Amikor még a férjemnél lakott, a luffámmal kezdett mosdani. Kidobtam azonnal, hogynem amivel ő sikálja magát, utána ugyanazzal én - fúj, nem. Néha a fogkefémet cserélte össze a magáéval. Pedig nem is hasonlítottak. Szerencsére elköltözött, de az a kb. 3 hónap amit együtt töltöttünk, az maga volt a pokol ilyen szempontból, hogy soha nem tudtam, mimet használja...
2012. márc. 19. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!