Mi a véleményetek erről? Lent.
Figyelt kérdés
Múltkor vettem egy tusfürdőt és egy izzadásgátlót. "Anyósom" múltkor beállított ugyanazzal az izzadásgátlóval és hasonló tusfürdővel. Volt, hogy elfogyott a szempillaspirálja vagy a kréme de ahelyett, hogy vett volna magának csak sajnáltatta magát, hogy nincs neki és teljesen természetesnek vette, hogy tegyem ki és használjuk ketten. Múltkor a parfümje fogyott el, az enyémet használta. Tegnap vettem észre, hogy el is fogyott teljesen. Kijelentette, hogy miért nem olyat vettem ami neki van? Szerintetek??2012. márc. 18. 21:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem a tusfürdőt, fogkrémet, nem sminkszereket meg lehet osztani a másikkal. Ha zavar a dolog, akkor mondd el neki: Zavar.
Máskülönben nem fog változni a dolog.
2/6 SzilKa válasza:
Miért nem mondod meg neki, hogy ez téged zavar, és szeretnéd, ha mindenki a saját piperéjét használná?
3/6 anonim válasza:
Hát mondd meg neki, hogy 'Ne haragudj, de ez az enyém, és nem szeretnék osztozni'
4/6 anonim válasza:
egy újabb példa a "miért ne költözzünk össze anyósunkkal" kérdés NEM válasz indoklására.
5/6 anonim válasza:
nekem az egyik koleszos szobatársam veszi ilyen természetesen kölcsön a többiek cuccait.
megoldás: a szekrényemben tartom őket nesszeszerben a ruhák mögött, fürdéskor beviszem magammal, aztán ki, így nem tudja "kölcsönnyúlni".
próbáltam szép szóval, utána szó nélkül használta. összeveszni meg nem akartam, hisz együtt vagyunk kénytelenek lakni.
6/6 anonim válasza:
Nem szeretném anyóssal megosztani a személyes dolgaimat. Amikor még a férjemnél lakott, a luffámmal kezdett mosdani. Kidobtam azonnal, hogynem amivel ő sikálja magát, utána ugyanazzal én - fúj, nem. Néha a fogkefémet cserélte össze a magáéval. Pedig nem is hasonlítottak. Szerencsére elköltözött, de az a kb. 3 hónap amit együtt töltöttünk, az maga volt a pokol ilyen szempontból, hogy soha nem tudtam, mimet használja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!