Értékesítési munka - mit takar pontosan?
Figyelt kérdés
Valaki foglalkozott ilyennel? mennyire házalós? Milyen volt a munkaköröd/hogy telt a napod? mennyi volt a jutalék? minden választ szívesen veszek!2012. márc. 29. 14:06
1/19 anonim válasza:
Én voltam kemény 2 hétig, abból 1 hét tanfolyam, aztán feladtam. Öreg emberekre azt tukmálni, hogy a pici nyugdíjuk mellett vegyenek fel hitelt és vegyék meg a több százezres terméket, amiből van sokkal olcsóbb is. Nah neeem.
2/19 anonim válasza:
Ráadásul nincs fix fizetés, amit eladsz, azután kapsz jutalékot.
3/19 A kérdező kommentje:
fix, jutalék így hirdetik, bár elég kevés az információm az állásról sajna, igazából nekem sincs kedvem hozzá, de nem találok mást, én olvastam róla rosszat jót is,
és szokták biztosítani a "vevőket" akiknek értékesíteni lehet vagy azt szedjem össze magam??
2012. márc. 29. 14:27
4/19 A kérdező kommentje:
és köszönöm a választ
2012. márc. 29. 14:27
5/19 anonim válasza:
Nálunk adtak kimásolt lapokat a központi adatbázisból :D A fele már kb. meghalt.
6/19 A kérdező kommentje:
és esetleg abban még tudnál/ tudnátok segíteni hogy az irodai értékesítés mit takar? remélem nem kérdezek nagyon h*lye dolgokat
2012. márc. 29. 15:07
7/19 anonim válasza:
Fel kell hívni embereket, hogy jöjjenek be termékbemutatóra, aztán rájuk tukmálni a termékeket.
8/19 A kérdező kommentje:
oké értem köszönöm. Nem értem miért olyan negatív a hozzáállás az értékesítési munkával? Csak mert olvastam sok negatív tapasztalatot is. Miért rájuk tukmálni? hiszen csak felhívom a figyelmét a termékre, ha akarja megveszi, ha akarja nem, az meg nem tukmálás szerintem
2012. márc. 29. 15:15
9/19 anonim válasza:
Akkor képzeld el, mikor felhívsz egy számot, és közlik, hogy már halott az illető. Vagy hogy a füledbe ordítják, hogy elmész te a pi*csába. Meg ott sírnak neked, hogy tehát nincs pénzük.
10/19 A kérdező kommentje:
hát ja...., az biztos hogy nem egy álommeló, de ha választani kell ekkor inkább ez, mint a semmi, remélem azért legalább erre felvesznek és lesz egy normális fix és jó jutalékot fogok majd tudni összegyűjteni, és köszönöm az eddigi válaszokat
2012. márc. 29. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!