Milyen meló a Zepter értékesítési munka?
Általában termékbemutatókat szerveznek, összehívnak rá valamilyen indokkal embereket. Engem pl. azzal akartak elcsalni a zepter-székházba, hogy értékes ajándékot nyertem, menjek xy időpontban és megkapom. Kérdeztem mit nyertem és honnan kerültem be a sorsolásukba, de nem mondtak semmit, csak hogy értékes ajándék és csak akkor kapom meg, ha odamegyek. Mondom kösz, nem érek rá. Kb 1 évig hívogattak, már el volt mentve a számuk "zepteres faszok" néven :)
Na ha elmentem volna, akkor kapok egy pár órás termékbemutatót, aminek a végén -most akciósan, részletfizetésre, ajándék hupilila fénnyel- megvehetem a lámpájukat kb 500ezerért. Ha nem veszem meg akkor nekem a qrvaanyámat és még az értékes nyereményemet, az ingyen tollat sem kapom meg. Pár ismerős elment rá, anyám barátnői közül valaki még vásárolt is, azóta fizeti de a lámpa már be is sz@rt.
Ugyanez pl. az edénykészlettel, neten is bizonygatják, hogy a krumpli bizony csak a zepteres edényben sül meg, másban nem. Ergo mindenki nyers krumplit eszik.
Amit az utolsó mondott már maguk a Zepteresek is érzik, futottam már bele több olyan állásajánlatba, ahol adminisztrátort, asszisztensi munkát ajánlottak. Gyanúsan gyorsan, 1-2 napon belül jött az extrakedves hangvételű levél, telefonhívás, hogy szeretettel várjuk próbanapra xy utcába. Semmi elbeszélgetés, interjú, rögtön próbanap.
Megnéztem a helyszínt, természetesen a Zepter volt.
Ha annyira jók, miért nem lehet saját néven keresni, miért kell kamu cégnevek mögé bújni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!