Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire könnyű, vagy nehéz...

Mennyire könnyű, vagy nehéz munkát találni Angliában?

Figyelt kérdés

Társalgási szinten beszélem a nyelvet,és az lenne a kérdésem,mennyi az esélyem arra,hogy ezzel a tudással munkát találjak? (Takarítói,mosogatói,betanított munka,stb.)

Köszi előre is!

2012. márc. 21. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetetlen, de sokkal nehezebb, mint pár éve.

De mosogatásból kinnt is csak nyomorogni lehet, hiába több jóval a fizetés a költségek is magasak.

2012. márc. 21. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok helyre kell szétszórnod a "jól megírt" CV-det:-) Én 6 hete vagyok kint és iszonyat sok CV-t szórtunk szét mindenhol, egyszerűbb munkákra. Ha beszélsz angolul az király, mert szóba állnak veled az ügynökségek is. Ahol is szinte mindig ugyanazokat a kérdéseket teszik fel, mintha egy sablon lenne. Esélyed van, de ahogy előttem szóló is mondja, sokkal nehezebb, mint régen. Az élet drága itt kint főleg amíg nincs bevételed..)DE hajrá!!
2012. márc. 21. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha van tapasztalatod az adott munkában (illetve legalább írsz egy olyan CV-t amiben van) akkor több esélyed van.

Én 3 nap alatt találtam recepciós állást, de felvettek volna felszolgálni is egy másik helyre, igaz nekem sok év tapasztalatom van, de pl barátnőm egy olyan CV-vel amiben évekig szobalány volt talált 1 hét alatt melót ügynökség által. Ott mondták is neki hogy csak azért vették előre mert sok év tapasztalata volt, ami persze kamu, 1 percet sem dolgozott szobalányként, és az ilyen melóknál valószínűleg ki sem derül a turpisság, mert porszívózni mindenki tud.

Ezek a munkák viszont tényleg csak elindulni jók, nem szabad sokáig bennük ragadni, párom is az e.ü. diplomájával szeretne érvényesülni később.

2012. márc. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!