Mennyire könnyű, vagy nehéz munkát találni Angliában?
Társalgási szinten beszélem a nyelvet,és az lenne a kérdésem,mennyi az esélyem arra,hogy ezzel a tudással munkát találjak? (Takarítói,mosogatói,betanított munka,stb.)
Köszi előre is!
Nem lehetetlen, de sokkal nehezebb, mint pár éve.
De mosogatásból kinnt is csak nyomorogni lehet, hiába több jóval a fizetés a költségek is magasak.
Ha van tapasztalatod az adott munkában (illetve legalább írsz egy olyan CV-t amiben van) akkor több esélyed van.
Én 3 nap alatt találtam recepciós állást, de felvettek volna felszolgálni is egy másik helyre, igaz nekem sok év tapasztalatom van, de pl barátnőm egy olyan CV-vel amiben évekig szobalány volt talált 1 hét alatt melót ügynökség által. Ott mondták is neki hogy csak azért vették előre mert sok év tapasztalata volt, ami persze kamu, 1 percet sem dolgozott szobalányként, és az ilyen melóknál valószínűleg ki sem derül a turpisság, mert porszívózni mindenki tud.
Ezek a munkák viszont tényleg csak elindulni jók, nem szabad sokáig bennük ragadni, párom is az e.ü. diplomájával szeretne érvényesülni később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!