Mit szólnátok egy munkahelyhez, ahol minden héten van céges buli?
Ahol én dolgozom (bár jelenleg nem, gyeden vagyok a lányommal) ott mindig volt kisebb összeröffenés. Ezt sosem a cég szervezte, hanem mi dolgozók beszéltük meg, hogy elmegyünk mulatni egyet, dumálni, stb...
Azok igenis jó partyk voltak..
Viszont előfordult egy évben 3×-4×, hogy céges rendezvény volt. Akadt olyan, amikor az összes áruháznak tartottak nagy céges rendezvényt. Május 1 pl. vagy valamilyen másik nagyobbat.
Általában kevesen mentek el rá, mert mindig ünnepnapokon volt.
Pár éve viszont októberre szerveztek egy ilyen nagy "bulit". Azt mondták, hogy aki nem megy el, az November 2-án nem kap fizetett szabadságot, amit persze rá egy héttel le kellett dolgoznunk így is - úgy is..
Na volt a lázadás, sokan így se mentek el. Köztük én sem, mert többet ért egy 4 napos hétvége pihenéssel, mint 7 órás "bohóckodás" ott, olyan emberekkel, akik nem érdekelnek!
Most már sokan nem járnak el céges rendezvényre, még ha a saját áruház is szervezi. Nem szoktak jók lenni. Ha saját maguk/magunk szervezzük, kötetlen kikapcsolódással, idővel, akkor nagyobb a felszabadulási kedv és jobban is érzik magukat az emberek!
Hát engem lefárasztana és nem is lenne kedvem minden héten...a munkahely ne legyen olyan mint egy főiskolás hétvége....
S ha éppen programom van? Én általában mindig betervezek valamit hétvégére, és akkor mi van? :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!