Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki lehet-e rúgni valakit,...

Ki lehet-e rúgni valakit, mert elaludt?

Figyelt kérdés
Engem kirúgtak, mert elaludtam. Eddig két napot dolgoztam a munkahelyen, és a harmadik nap elaludtam. Szerintem ez mindenkivel előfordulhat. Kértem, hogy adjanak még egy esélyt, de nem adtak. Van joga hozzá, hogy ezért kitegyen a munkáltató? Etikus? Nem szokásom elaludni, és sajnálom, hogy ez alapján ítélnek meg, és nem a munkám minősége alapján.
2012. márc. 13. 09:07
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Hazudni nem fogok senkinek. Ha valaki piti dologban hazudik, hazudik nagyban is! Én előbb-utóbb rájövök,ha valaki csak fülent.
2012. márc. 20. 09:10
 32/33 A kérdező kommentje:
CyberWolf nagy hülyeséget írtál! Még egy buta ember is észre veszi, hogy hazudtam! Inkább ne írtál volna semmit, jobb lett volna! Senki nem veszi be, hogy 1: 1 óra 10 percig igazoltatott a rendőr, 2: ha előbb indulok otthonról, akkor még több ideig. Gondolkozz, mielött valamit leírsz!!! 3: Nem vet jó fényt, ha a legkisseb fokozatban is hazudok. Én sem szeretem, ha "füllentenek". Tessék egyenesnek lenni, és bevallani, ha f*sz volt valaki!
2012. márc. 20. 09:21
 33/33 Flector 67 ***** válasza:
58%
Maximálisan egyetértek. Nálam is az a legfontosabb, hogy őszinték legyenek a dolgozóim. Akkor is, ha nagy hibát csináltak. Mindent helyre lehet hozni, de ha egyszer elveszett a bizalom... Na azt nem lehet visszacsinálni.
2012. márc. 20. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!