Ki lehet-e rúgni valakit, mert elaludt?
Persze hogy ki lehet rúgni. Mert más az, hogy ha 10 ledolgozott év után alszol el, és más, ha 3. munkanapon. Én, mint vállalkozó szintén nem tűröm azt, ha valaki késve jelenik meg. Főleg akkor nézem rossz szemmel, ha újonnan felvett emberről van szó.
" sajnálom, hogy ez alapján ítélnek meg, és nem a munkám minősége alapján"
Két munkanap után még nem lehet megítélni azt, hogy valóban jól dolgozol-e vagy sem.
kérdező.
látod látod? bizonytalanságban hagyod a főnököd is minket
is. még arra se voltál képes hogy rendesen megfogalmazd a mondandód. ez persze nem változtat rajta hogy nem bent hanem otthon aludtál el,
továbbra is. megérdemelted.
Egyrészt próbaidő alatt történt, tehát jogos.
Másrészt egy munkahelyre legalább 20-an vannak, akik nem csak a 3. napon, de évekig be tudnak járni késés nélkül. Igen, etikus.
Dehogy rughatnak ki.meleg tejecskét küldenek neked és amikor mégis beérsz akkor megkérdezik,hogy nem akarnál-e még ledölni egy kicsikét.
Hol élsz te?
Gratulálok. Ilyen keménytökű és szorgalmas, munkaorientált emberek kellenek nekünk, mint a legtöbb válaszoló.
Nekem is késett már el beosztottam. Nem csörgött az ébresztője. Na bumm. Velem is előfordult. Nem ordítottam le a fejét. Ez mindannyiunkkal megeshet. Akát az első munkanapon is. Ez még nem a hanyagság, megbízhatatlanság jele. Az majd egy jó éves munka után derül ki. De gondolom az eddigi válaszolók ezt jobban tudják, hiszen mindegyik elég magas beosztásban dolgozik, vagy egy nagy cég tulajdonosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!