Ez csak hungarikum, vagy külföldön is keresztes háború folyik a pályakezdők ellen?
Figyelt kérdés
Mert itt Magyarországon teljesen mindegy, hogy mi a szakmád, ha pályakezdő vagy sehová sem kellesz. Mindenhol azt mondják, hogy nincs idejük foglalkozni velük. Kérdem én, aki ezt mondja, azzal is így bántak akkor mikor ő volt pályakezdő? Gondolom nem, különben nem dolgozna. Nem jártam még külföldön, ezért érdekel, hogy csak itt van ilyen hozzáállás, vagy külföldön is. Legyél 20 éves, 10 év gyakorlattal, hát ilyen ideális munkavállalót soha nem fognak találni.2012. márc. 7. 09:46
11/11 jani010 válasza:
Én friss jogsival kezdtem hasonloan,nem akartak felvenni sehova,pedig volt bce,tir,páv minden.Megprobáltam ingyen elvállalni 4 kézbe stb,de igy se vettek fel sehova.Egy idö után egy kicsit szépitettem az életsztorimat,utánna lett munkám.Egy kicsit nehéz,de muszály az elején hihetöen hantázni,a tapasztalatrol.Különben nem kellesz sehova,ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!