Ha új munkaszerződésem van de én azt nem írtam alá az érvényes?
Figyelt kérdés
Meg emelték a fizumat és ugye így új munkaszerződésem lett viszont én ezt a mai napig nem írtam alá. Lehet hogy nem sokára felmondok. Ilyenkor mi van? Van a 30napos felmondási idő?
Nem értek hozzá. Köszi a válaszokat.
2012. márc. 6. 19:10
1/3 anonim válasza:
Ha a fizetésedet emelték csak, az nem új munkaszerződés, hanem csak munkaszerződés-módosítás. Ha nem írtad alá, akkor még mindig a régebbi szerződés érvényes a kevesebb fizuval.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor nekem miért mondták azt hogy Új? De azét köszi az infot.
2012. márc. 6. 20:13
3/3 anonim válasza:
Az előző határozatlan vagy határozott idejű volt? Ha határozott, és lejárt, akkor jelenleg nincs érvényes munkaszerződésed. Ha viszont határozatlan, akkor az érvényes mindaddig, amíg az újat alá nem írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!