Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek külföldön eltudok...

Szerintetek külföldön eltudok helyeszkedni a menendzser szakmában?

Figyelt kérdés
Angol nyelvtudás,egyetem van

2012. márc. 1. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
nyelvtudás, meg egyetem? helyeszkedni, eltudok, fellehet? magyarul se tudsz helyesen írni, tuti kamu.
2012. márc. 1. 22:43
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
A menedzser nem szakma, hanem pozíció. Ahhoz, hogy egy cégnél bármilyen területet menedzselhess, az adott területnek megfelelő végzettség (mérnök, közgazdász stb.) kell, meg hogy szép lassan elindulj felfelé a ranglétrán. Amit nálunk menedzser szaknak hívnak, az egy szimpla büfészak, kitörölheted vele.
2012. márc. 1. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem örülj, ha felvesznek a Tescoba árufeltöltőnek.
2012. márc. 2. 03:06
 14/17 archon ***** válasza:
Ha el akarsz, el is tudsz. Gondolom a célod amúgy sem az határozza meg, hogy itt ki mit szavaz meg :) Hajrá!
2012. márc. 2. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:

A 2-es vagyok.

Figy, a menedzser szakma arról szól, hogy problémákat kell megoldani. Ha pl. dolgozol egy üzem vezetőjeként és eltörik egy vízcsap, akkor azt is itt fogod megkérdezni hogy mit kell vele csinálni? Önállóság kéne, nem egyetem!

2012. márc. 2. 16:21
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Gondolom kedves kilenceske jól odaszopta magát. Mosogató majd pénzügyis...hajjjajj kerülje el ember azt a céget.

Egyébként először itthon szerezz már gyakorlatot, legyen már értelme annak is hogy 3 évig az én pénzemben tanultál.

2012. márc. 4. 20:51
 17/17 anonim ***** válasza:
miért, én is mozgássérült gondozónak jöttem ki elsőre (otthonról angoltanári diplomával), most meg szintén pénzügyes vagyok, de ez nem jelent semmit, betanított szellemi munka. meg a főnökségtől is elég messze állok...de ha az az eredeti végzettsége, vagy itt elvégezte a sulit hozzá, és jól tud angolul, simán előfordulhat. na persze nem két nap alatt.
2012. márc. 4. 23:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!