Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munkatársatok,aki...

Van olyan munkatársatok,aki valamilyen mentális betegségben szenved?Hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan történetekre vagyok kíváncsi,amiben az illető diagnosztizált,de olyat is írhattok,ahol csak sejteni lehet,hogy beteg az illető.

ma 06:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerencsere ilyennel nem kellett meg dolgozzak
ma 07:03
 2/2 anonim válasza:
Szerintem magyarorszàg fele mentális beteg, de európa sok országa szintén, így nem nehéz a munkahelyeken mentàlis betegeket találni, csak a legtöbben nem tudják hogy milyen tünetekkel jár,és több fokozata van. Legfőképp a vezető beosztásúak a legbetegebbek mentálisan, mivel ezek között van a legtöbb nárcisztikus és pszihopata. Nekem a legtöbb munkahelyen aki ilyen volt, azzal szórakozott, hogy alátegyen a másiknak( bár ez a magyar nép 50%-ára jellemző), sajna most nem jut eszembe más történet, de volt egy pár a 22 év munkaviszonyom alatt pár munkahelyen, ha eszembe jut, írok még neked, csak most kora reggel félig kinyilt szemekkel nem ugrik be semmi.
ma 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!