Van olyan munkatársatok,aki valamilyen mentális betegségben szenved?Hogyan kezelitek?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan történetekre vagyok kíváncsi,amiben az illető diagnosztizált,de olyat is írhattok,ahol csak sejteni lehet,hogy beteg az illető.ma 06:13
1/2 anonim válasza:
Szerencsere ilyennel nem kellett meg dolgozzak
2/2 anonim válasza:
Szerintem magyarorszàg fele mentális beteg, de európa sok országa szintén, így nem nehéz a munkahelyeken mentàlis betegeket találni, csak a legtöbben nem tudják hogy milyen tünetekkel jár,és több fokozata van. Legfőképp a vezető beosztásúak a legbetegebbek mentálisan, mivel ezek között van a legtöbb nárcisztikus és pszihopata. Nekem a legtöbb munkahelyen aki ilyen volt, azzal szórakozott, hogy alátegyen a másiknak( bár ez a magyar nép 50%-ára jellemző), sajna most nem jut eszembe más történet, de volt egy pár a 22 év munkaviszonyom alatt pár munkahelyen, ha eszembe jut, írok még neked, csak most kora reggel félig kinyilt szemekkel nem ugrik be semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!