Milyen munkát vállaljak, ha úgy érzem nyugalomra, magányra és minimális jövedelemre van szükségem? Átmeneti időszakról lenne szó, de mentálisan úgy meg vagyok borulva hogy szükségem lenne egy lightos melóra.
Figyelt kérdés
Van egy kifizetett lakásom. Nem kell sok pénz. Nyugalomra lenne szükségem hogy kicsit összekapjam magam, de annyi tartalékom nincs hogy egyáltalán ne dolgozzak.
Tényleg meg fogok katanni, sőt ez már félig-meddig meg is történt.
2022. júl. 11. 13:10
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, nem rossz tipp. Bár még életemben nem verekedtem. Nem vagyok egy securiti alkat. Annyi eséllyel vennének fel őrnek mint balett táncosnak.
2022. júl. 11. 13:49
3/13 anonim válasza:
Ott nem is kell verekedni 😆 általában annyi, h bemész, valami kis minimál papírmunka, általában ki-beléptetés.
4/13 A kérdező kommentje:
3: Jól hangzik, még àtgondolom. Azért jó hogy léteznek ilyen alibi munkák. :-D Fizetnek oszt nem csinálsz semmit.
2022. júl. 11. 14:06
5/13 anonim válasza:
Életem legnyugisabb munkája a recepciós volt egy isten háta mögötti irodaházban. Egy átlagos hét alatt az emberek többsége nem is szólt hozzám, csak köszönt és ment a dolgára. Egyszer-egyszer volt, aki valamelyik extrább tárgyaló kulcsát kérte el meg pár újonc, aki interjúra vagy az első napjára jött. Éltem, mint a kiskirály, fizettek, hogy jó könyveket olvassak.
6/13 A kérdező kommentje:
5:Ez nagyon jól hangzik. :-) Köszi a tippet.
2022. júl. 11. 15:02
7/13 anonim válasza:
Őrködéshez végzettség is kell, a recepciósnak meg általában nyelvtudásra van szüksége. Őrködésnél számíts a legalább 12 órás szolgálatokra, havi szinten alapból 240 órára, recepciósként pedig a napi 10 órára. Szerencse is kell egy nyugodt helyhez, előre szólok.
8/13 A kérdező kommentje:
7: Köszi, a nyeltudással nincs gond. Angolul folyékonyan, Németül elfogadhatóan beszélek. Az nem zavar ha idegeneket kell eligazítanom. Az készít ki ha a kollégákkal vagyok összezárva napi 14 órában. Nem velük van a baj, egyszerűen egyedül kell lennem kicsit. 10 óra meló heti 5-6 nap meg pont jó. Főleg ha egyedül is tudok lenni, meg nem úgy kell kakálnom hogy 6 ember hallgatja. A heti 70-80 órákkal már kivan a ***. Már van törlesztett lakásom ami nagy dolog a koromhoz és iskolázatlanságomhoz képest. Most már mentálisan kéne rendbejönnöm, aztán szereznem kéne egy nőt.
2022. júl. 11. 17:29
9/13 anonim válasza:
Gyere hozzánk szállodába recepciósnak! Munkaerő-hiányban szenvedünk! A vendégekkel persze kell kommunikálni, de a pultban egyedül ülsz. Abban is biztos lehetsz, hogy nem fizetnek halálra mindezért..:)
10/13 A kérdező kommentje:
9: Átgondolom. Hol dolgozol?
2022. júl. 11. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!