(Friss) Diplomásként hol könnyebb Magyarországon elhelyezkedni?
Ott ahol keresnek embereket.
Mondjuk az informatika is eleg tag fogalom. Azon belul pontosan mi?
Egyértelműen Budapest. De sok helyen van HO és akkor kb mindegy hol laksz mert kéthetente egyszer bárhonnan be lehet menni Budapestre.
Én frissdiplomás infósként Budapestre vagyok bejelentve, de másik megyeszékhelyen dolgozom, a helyi irodába járok be, ha épp bemegyek. De kevés olyan cég van, aminek itt is van irodája. Szóval Budapesten sokkal könnyebb, budapesti irodája kb mindnek van.
#6 Ez egyáltalán nincs így. Forrás: friss diplomás vagyok és elég sok mostanában végzett infóst ismerek illetve keresnek meg cégek folyamatosan pozíciókkal. Nincs olyan, akinek ne lenne HO-ja. Egyedül a NIX-ről tudom, hogy ott nincs, de az alapból egy szar hely, ahova csak akkor megy valaki, ha nagyon muszáj.
De az igaz, hogy olyan kevés van, ahol soha nem kell bemenni
#8 Az, hogy heti 1-szer vagy félévente egyszer kell bemenni az is HO azokon a napokon, amikor nem mész be. A full remote az, amikor nincs iroda, ilyen munkahelyem is volt 2 éve még gyakornokként.
Hébe-hóba irodába járás inkább. Igazad van, amiről én beszéltem, az hibrid, de akkor módosítom arra, hogy ezeken az említett helyeken elég legfeljebb heti egyszer bemenni az irodába (és sok helyen ennyi sem kell, vagy egyeztethető csapatszinten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!