Mi kell itthon, hogy legyen egy havi 600-800 ezres keresetem?
A kérdésem arra irányul, hogy mi kell itthon egy havi 600-800 ezres keresethez?
Jelenleg 23 vagyok, és dolgoztam már amikor érettségiztem is.
200 000Ft a fizetésem, papíron logisztikai raktáros vagyok, de gyakorlatilag minden szart velem csináltatnak meg…anyagot viszek ki az építkezéseinkre, a főnöknek megyek csicska munkára vidékre, gazolni, lapátolni stb.(ingyen)!
És elkezdtek baszogatni, hogy semmit sem csinálok egész nap a faszverés megy a raktárban.
E-közben, ha jön kamion, azt
én pakolom meg targoncával, én a fentebb felsorolt dolgok, ha épp valakinek beugrik valami…
Elegem lett abból, hogy semmi fizetésért ezeket csinálom, és még bántanak is mellé, úgy hogy nem jövök ki egy hónapban, a velem egyidősek meg Mercikkel járkálnak!
Ki mit tanácsol, merre kéne elkezdenem lépni amiből egy havi 600-800 ezres fizetés hozható?
Kell egy normális piacképes tudás. Programozó, mérnök, jogász, orvos, stb.
Fejlesztőként pl a 600-800 az egy 1-2 év gyakorlattal már bőven megvan.
@16:02
Victory troll, mi lesz a következő amit ajánlgatni fogsz a kérdezőnek? Piramisjáték? Unokázós csalás?
Néhány év szakmai tapasztalat után több szakmunka, diplomával elérhető ez a bér. Akár bkv-nél buszvezetőkênt is megkapsz ennyit kis túlórával (amit fizetnek).
Kérdés inkább az, mivel foglalkoznál szívesen? Azért kérdezem, mert szakmán belül is elterő a fizetés, így ha olyan képzésbe fogsz, ami nem érdekel, sose lesz magas béred!
Egyedül a #4-es adott értelmes választ. Érdemes megnézni vagy a Hays, vagy a Rndstad salary guide-kat.
Ha LOGISZTIKAI területen dolgozol, a #4 által beírt link szerint Strategic Buyer, Team Leader vagy Team manager pozit célozz meg.
Egyszerűen nézd meg, hogy azok a fazonok, akik nálatok 3-4x annyit keresnek mint te, mit tudnak? Van nyelvvizsgájuk? Van diplomájuk? Milyen képzéseket végeztek el? Mit tudnak, amit te nem tudsz?
Célozd meg ezeknek az ismereteknek a megszerzését te is, és akkor majd annyit keresel, mint ők.
Az a 770 csak 737 és az új Lynx lövész zászlóaljba keresnek ennyiért honvédeket:
"A tárca közölte azt is, a belépő katonák kezdő illetménye havi bruttó 737 ezer forint lesz, ami a 25 év alattiak számára akár nettó 600 ezer forint is lehet. Az illetmény emelése a zászlóalj egész állományát érinti."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!