Mi a F-SZT csináljak már magammal?
Eddig 18 melóhelyem volt, lassan már idegbajt kapok az emberektől, a főnököktől, mindenkitől.
Ezalatt az idő alatt totál antiszoccá váltam, minden ember olyan rohadt egyforma.
Először mind csak puhatolózik, hülye tiszteletköröket lefutva, "belekényszerítve" bizonyos társadalmi szerepekbe (amit a hátam közepére se kívánok nem azért járok oda óránként párszáz forintért)
Aztán vagy ez megy dögunalomig ismételve, vagy megkezdődik valamiféle nyilt, vagy burkolt rivalizálás érdekből vagy pusztán szórakozásból.
A 18 melóhelyen ahol eddig átlag eltöltöttem 6-8 hónapot aztán már sokszor én nem bírtam tovább a mindennapos ismétlődést, soha egyetlen értékes emberrel nem találkoztam akinek számítanék.
Unok már mindíg én adni, egész életemben csak elvettek tőlem.
Oylan minden melóhelyem mint egy börtön, szrt se fizetnek, és cska munkaidő végét várja az ember.
Kihívást találni benne?
Nem, odáig még nem süllyedtem, nincs ami motiváljon egy munkahelyen, egyszerűen egy munka sem érdekel, ezekre egy majom is képes, ha betanulta..
És mi motiváljon abban, hogy én megoldom, más meg a kisujját se mozdítja, csak hazaviszi a hasznot (pl munkáltató).
Szal dióhéjban 2 dolog ismétlődik minden helyen, vagy megutálom, vagy belefásulok szinte pár hónap alatt.
Kiút ebből az egészből?
Nem majd...
Nem ha..
MOST!
Hogyan csináljam?
Eddig is azt csináltam.
DE MEGUNTAM!
Hé kérdező, bírlak téged!:-) Hasonló helyzetben vagyok én is:)Fodrász a szakmám, de nem csinálom, elegem van az emberekkel való műjópofizásból, a seggnyalásból, a megfelelésből, ugráltatnak, ezt csináld, azt csináld a hajammal, mégiscsak göndörítsd be, ja várj nem jó, mégiscsak vasald ki, vagy inkább mossuk meg,és szárítsd ki,vagy fekete a hajuk, és platinaszőkét akarnak,azt hiszik vazze az idióta emberek, hogy egyik percről a másikra sikerül,aztán mikor megmondod neki az elején, hogy narancssárga lesz a feje, és ki kell bírnia pár napot,amíg teljesen le tudjuk szedni a színt, akkor húzza a pofáját....Ja, meg állandóan a haj, még a p**ba is haj van, a gatyámon még a seggemen is festékfolt,büdös a gumikesztyű, mar a festék, büdös, szívod a sok káros gázt,gőzt,állandóan késnek a vendégek, csúszol,azt hiszik,hogy ők az atyaúristenek,mégcsak nem is szólnak,és nekik mindent szabad..büdös fejszaguk van, korpásak,nyáron izzadnak, undorító, volt olyan is,hogy rendesen öklendeztem a fejszagtól.azt hittem könnyebb szakma.
Amit még imádok: Csak minimálisat vágj a hajamból, ne tűnjön rövidebbnek, de a tört végeket vágd le! Meg melírozd be a hajam,de ne látszódjon,hogy csíkos. Na kérdem én: Nem egy idióta p*csa az ilyen? Most komolyan...
Megőrülök!!
Én mondjuk szívesen ellennék egy irodában, valami tinglitangli munkával, hétfőtől péntekig 8 órában, mondjuk 8tól 16 óráig:-)Ott nem érdekelne, hogy irányítanak, mert valakinek csak kell irányítani,de azt szívesen csinálnám:-) Ha tudsz ilyet szólj!.-))
Igazad van mindenben:-)
Nem mindegy ki hány éves? Mindenki annyi, amennyinek érzi magát.
Lehet, hogy később máshogy látom majd a dolgokat, de ez csak feltételes mód: MOST így látom. és nem érdekel ki mit gondol rólam.
Sajna ezek vannak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!