Milyen öltözetben illik elmenni egy állásinterjúa, illetve mit kell vinnem magammal?
Figyelt kérdés
Holnap lesz életem első állásinterjúa, tudom, hogy elegáns ruhában kell megjelenni, de mégis milyenben? Miket kell magammal vinni? Önéletrajzot? irataimat azt tudom.
20Lány
2011. jún. 26. 19:12
1/2 anonim válasza:
Elegáns szoknya, kosztüm, a szín mindegy, de ne hivalkodó (pink, lila) Önéletrajzot és iratokat természetesen kell vinni.
2/2 anonim válasza:
Attól is függ, hova mész és milyen munkakörbe jelentkeztél. Igyekezz nagyjából annak megfelelően felöltözni, ha olyan. Tehát pl. bankba kosztüm, de mondjuk ha hentespulti eladó leszel, akkor azért nem kell a fehér köpeny :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!