Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kerültetek valami ciki helyzetbe miközben meztelenül vagy nagyon kevés öltözetben voltatok?
multkor volt egy szép hosszú afterpartink, hazamentem totál kómásan, megfürödtem. csöngettek, én meg valamilyen felindulásból elfelejtettem hogy nem vagyok felöltözve, és lazán ajtót nyitottam szintén törcsiben, ráadásul nem valami nagy fajtában -.. csak a kedves vendég arckifejezéséből jöttem rá hogy ez így nem nyerő, de semmi olyat nem látott azért...
meg mikor nyaraltunk barátokkal, vmi diákszállón, és míg én fürödtem ők becsődítették a srácokat is a szobába, nagy okos fejükkel:D
Tesóm barátja látott már.
Egyszer mentem a folyosón és felül nem volt rajtam semmi, de legalább (reflexből) takartam.
Na meg valamelyik nap nagyban tusoltam (ülve) és erre meg benyit a csávócska. Mondom ilyen nincs. :D
egyedül voltam itthon valahova indultam és közbe tesóm meg a hverja hazajöttek de nem halottam.. csak mentem ki és haverja velem szembe..xDDD
tiszta égés volt..
én osztálykiránduláson öltöztem át, ép a melltartómat igazgattam meg volt rajtam azszem gatya, amikro kopogás nélkül rámnyitott az egyik férfi tanárunk és azonnal odakaptam a pizsim, és mondtam neki h öltözök!!
és mondtah bocsánat, de gyertek majd le.
elég kellemetlen volt, utána ott égtem amikor lent voltunk-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!