Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kerültetek valami ciki helyzetbe miközben meztelenül vagy nagyon kevés öltözetben voltatok?
nekem olyan volt mint az a táboros...
táborban voltam, öltöztem a házban, egy szál törölköző volt rajtam, a bugyimat épp próbáltam felvenni, kb a combomnál volt, amikor bejött az egyik tanár (férfi) hogy nincs-e ott az egyik labda... és még megkért, hogy hajoljak le, nézzem meg az ágy alatt, hogy ott van-e a labda... (szerencsére nem háttal volt xdd..) amúgy ott volt a labda.. kb 12 voltam
17/L
Tesiórán talicskáztunk és az én párom egy fiú volt.Én voltam a talicska .Ahogy mozogtam úgy a dresszem egyik fele a popsimba csúszott.Sorverseny volt nem lehetett megállni.Visszafelé ugyan ez volt csak megfordulva,akkor láttam hogy a puncim is kilátszik egy kicsit.
14L
11:01es, az elég szívás lehetettxd
Én fiú vagyok, de azért leírom a sztorim. Volt egy melegítőnadrágom, amit diákmunkára vettem fel mindig. Egyszer fociztam benne, átment a labda a szomszéd gyártelepre, átmásztam a szögesdrótos kerítésen, és kiszakadt a tökömnél, mert kicsit szeretem lentebb hordani. Lenéztem, mondom nagyügy, 1 centisnek tűnt. Másnap felszálltam a buszra, menőn szétterpesztett lábbal le is ültem eg idős nénivel szemben, és nem értettem, mit néz a gatyámon. Csak amikor leszálltam a buszról, akkor vettem észre, hogy vagy 5-6 centis lyuk van ott, és az alsógatyám is félrecsúszott:$ Szal... kb örülök hogy nem lógott ki...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!