Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Kerültetek valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kerültetek valami ciki helyzetbe miközben meztelenül vagy nagyon kevés öltözetben voltatok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy történt e veletek valami ciki sztori miközben alig volt rajtatok valami ruha vagy egyáltalán nem volt vagy csak egy szál törölközőben voltatok esetleg meztelenül. Velem ma volt egy durva beégésem. Éppen zuhanyoztam és ki néztem az erkélyen miközben csak törölköző volt rajtam, jó idő volt nem fáztam szerencsére, de valahogy becsukódott az ajtó és nem bírtam be menni, szerencsére senki nem látott és az erkély korlátja teljesen fedve van így nem láttak a törcsi alá :P elég ciki volt fél órát állni az erkélyen meztelenül szinte :P 19/L
2011. jún. 11. 22:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nekem olyan volt mint az a táboros...

táborban voltam, öltöztem a házban, egy szál törölköző volt rajtam, a bugyimat épp próbáltam felvenni, kb a combomnál volt, amikor bejött az egyik tanár (férfi) hogy nincs-e ott az egyik labda... és még megkért, hogy hajoljak le, nézzem meg az ágy alatt, hogy ott van-e a labda... (szerencsére nem háttal volt xdd..) amúgy ott volt a labda.. kb 12 voltam

17/L

2011. jún. 14. 11:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
exem anyja szex közben nyitott ránk. nem is egyszer, többször is. pofátlan egy rib@nc volt. ha egyszer rádnyitnak, az lehet véletlen, de a 3... meg ha be van csukva az ajtó, az azt hiszem, jelent valamit. lehetne kopogni. pláne hajnali 2-kor. először épp feküdtünk az ágyon, előjáték, erre benyit, és valamit pofázik, hogy rossz a router meg mittomén. de nem is zavartatta magát. másodjára már legalább nem nézett oda, úgy mondta a szövegét, harmadjára már nem is emlékszem, de soha többet nem mentem át, inkább nálam találkoztunk, mert az én családom ismeri a kultúra fogalmát.
2011. jún. 14. 12:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Tesiórán talicskáztunk és az én párom egy fiú volt.Én voltam a talicska .Ahogy mozogtam úgy a dresszem egyik fele a popsimba csúszott.Sorverseny volt nem lehetett megállni.Visszafelé ugyan ez volt csak megfordulva,akkor láttam hogy a puncim is kilátszik egy kicsit.

14L

2011. júl. 9. 17:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

11:01es, az elég szívás lehetettxd

Én fiú vagyok, de azért leírom a sztorim. Volt egy melegítőnadrágom, amit diákmunkára vettem fel mindig. Egyszer fociztam benne, átment a labda a szomszéd gyártelepre, átmásztam a szögesdrótos kerítésen, és kiszakadt a tökömnél, mert kicsit szeretem lentebb hordani. Lenéztem, mondom nagyügy, 1 centisnek tűnt. Másnap felszálltam a buszra, menőn szétterpesztett lábbal le is ültem eg idős nénivel szemben, és nem értettem, mit néz a gatyámon. Csak amikor leszálltam a buszról, akkor vettem észre, hogy vagy 5-6 centis lyuk van ott, és az alsógatyám is félrecsúszott:$ Szal... kb örülök hogy nem lógott ki...:D

2011. júl. 10. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan hogy egyik haver ( csak haver ) csaj volt nálunk a fürdöbe öltözött , majkd félmeztelen egyszáll bugyiba bemnet a szobába mostoha faterom meg ott nézte a tv-t!
2011. dec. 18. 16:52
 16/16 anonim válasza:
13as lettem volna az osztálytársad
2020. nov. 26. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!