Mit csináljak magammal? Valahogy le kéne nyugodni
Már lassan három éve hogy itthon vagyok és küldözgetem szerte-szét az önéletrajzomat.
Ma végre felhívtak és behívtak holnapra interjúra.
A bajom csak annyi, hogy ezen az idő alatt annyira "elszigetelődtem". Nem igazán beszélgetek emberekkel, nem nagyon járok el itthonról, meg ilyenek.
Miután megbeszéltük a hölggyel az időpontot, úgy el kezdett verni a szívem, és még mindig (pedig már vagy 4 órája) :( Annyira megörültem neki, hogy na végre kapok esélyt is vkitől, hogy bizonyítsak hogy igenis érek vmit a munkaerőpiacon.
Nagyon fel vagyok pörögve, de azt hiszem ez most rossz.
Alapvetően is izgulós fajta vagyok.
Attól félek, hogy ha bemegyek, akkor remegni fog kezem-lában (mint anno suliban a feleléseknél) és kiröhögnek, hogy nekik egy idegroncs nem kell.
Hogy tudnám magam kicsit le/megnyugtatni? Este hosszú-forró fürdőt veszek, az már fix.
Én is izgulós fajta vagyok, olvastam rá technikákat.
Mély lélegzet, gyomorba vedd a levegőt, lassan fújd ki. Karkörzés előre, hátra, lassan de lendületesen. Lábujjhegyen karok magas tartásban jól felnyújtózol, utána lehajolsz, megérinted a talajt, lassan mozogva. Ha görcsöt érzel a testedben, az adott testrészt megfeszíted majd ellazítod párszor, ezt is lassan.
Aztán gyakorolj otthon, gondold át a válaszaidat a kérdésekre, mondd el hangosan. Igyekezz érthetően, tagoltan beszélni, ne hadarj, ne csapongj, rövid de érthető válaszok legyenek. Sztem a felkészülés ér a legtöbbet.
Aztán amikor elkap a frász, ismételd magadban hogy felkészült vagy, jó szakember vagy, gyorsan tanulsz, rád van szükségük és meg fogod állni a helyedet.
Tudom, hogy a fentiek hü.lyén hangzanak annak, aki nem parázós fajta, de nekem pl. sokat segítettek.
Köszönöm szépen! Tényleg lehet hogy jót tesz, ha kicsit átmozgatom magam, meg ezt a légzéstechnikát is kipróbálom.
Meg magamhoz veszek egy zacskó gumicukrot :D
Fúúúú
Nézd már meg az én sztorim. :D detto az ellenkezője!
Nekem nem gond melót találni (mondjuk szinte nem is válogatok), de én meg a másik fele vagyok.
Kikészít a mindennapos kényszer.
Nameg a szerepjátszó, képmuattó emberek akik körbevesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!