Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaraláson megismerkedtem egy fiúval, akivel csókólóztam, és nagyon hiányzik. Eszméletlen messze él, és mióta hazajöttem, valahogy nem találom a helyem itthon. Nem tudom mit kezdjek magammal. Valami ötlet?
ha van elerhetoseg akkor keressed meg.
ha nincsen akkor hagyjad.folosleges dolog lenne epedezni egy olyan utan aki lehetetlen:)
kemeny szavak de jobb ha tenyleg hagyod. ez olyan mintha beleszeretnek egy filmsztarba vagy enekesbe. vagy michael jacksonba. tok folosleges meg lehetetlen:)
puszi:):)
Ha eszméletlen messze él, akkor hagyd. Ez valószínűleg csak egy fellángolás a részedről. Majd elmúlik és megmaradnak csak a szép emlékek. ;)
Tudod, ez a hátránya, ha nyaraláson ismerkedsz meg vkivel, mert nagy az esélye, hogy nagy a távolság. De az ilyen kis "nyári szerelmek, flörtök" nagyon szépek :).
L, 18
Szia!
Ugyanígy jártam ahogy te. Nekem megvan a telszáma, egyszer felhívott részegen. Ne keresd ha tudod h lehetetlen h össze jöjjetek. Utána mindig csak rosszabb lesz.
Próbáld meg elfelejteni! Nekem már kicsit jobb, 1 hónap múlva már nem is fog annyira hiányozni. Majd néha-néha azért rád jön, hogy de jó lenne vele lenni, de az idő múlásával ez egyre kevesebbszer fog előfordulni szerintem. Én próbálom úgy felfogni, hogy szép volt jó volt de ennyi volt.
Sok sikert és fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!