Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek milyen munkát...

Szerintetek milyen munkát fogok így találni? Gázos a helyzet.

Figyelt kérdés

III. éves egyetemista vagyok, de mivel kifejezetten rosszul ment eddig a tanulás, úgy döntöttem, átmegyek levelezőre, és mellette dolgozni fogok. Főleg anyagi oka volt a döntésnek. 1. Már amúgy is szeretnék dolgozni.

2. Másrészt anyának nagyon kellene a havi + 10-20e FT, amit adhatnék a fizetésemből.

A probléma, ami miatt fáj a fejem, az, hogy a konzultációk ugyan jó időben vannak (3 hetente P-Szo), de mivel szakirányos is vagyok (művészeti szak), a szaktárgyak csütörtökön lesznek, és mind kötelező. :( Vagyis minden héten kötelező lenne menni, mert össze vagyunk vonva a nappalisokkal, de szerencsére megértőek voltak a szaktanárok, és mehetek csak 3 hetente csüt.-ön.

Csak eszembe jutott, hogy melyik munkaadó fogja ezt tolerálni? Azzal indítok, hogy 3 hetente ki kell hagynom 2 napot? Milyen munkát találhatok így? :S

Köszönöm a tanácsokat!

22N

2012. febr. 24. 10:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok..legyél egyéni tanrendes, vagy passziváltasd magad egy félévre..

Fürgediáknál tuti dolgozhat az diákként, aki passzív, és diákmelónál elég elvállalni minimum 3 napot..és előtt héten szokták mindig felírni, hogy ki hogy ér rá köv. héten, szóval egyik héten, h nem kell menned, mehetsz 5 napot is, ha suli van, akkor is tudsz menni 3-at.

2012. febr. 24. 13:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Nos, már átvettek levelezőre, épp eleget futkostam, mire ezt is elintéztem....Úgyhogy már nem visszakozok. Legfőképp azért lett ez a vége, mert anyám azt mondta, ő nem fizeti tovább az albimat csak azért, hogy itt dolgozhassak (egyetemváros). Diákmunkával meg nem keresnék annyit, hogy teljesen eltartsam magam. Ha meg hazacuccolok, felszabadul az albira szánt pénz.

Másrészt nem bírnék tovább nappalin maradni, az nem nekem való.

2012. febr. 24. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
teszkó 24/7-ben van nyitva...;)
2012. febr. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!