Melyik irányba indulhatnék?
Figyelt kérdés
Tavaly diplomáztam közgazdászként. Angolul tárgylóképes szinten beszélek, olaszul, németül középfokon.
Hátrányom, hogy 30-hoz közeledve vagy nem hivatalosan dolgoztam, vagy saját vállalkozásban, vagy értékesítőként (alvállalkozóként).
Kimentem egy állásbörzésre és az alábbi lehetőségeket vázoltam fel magamnak:
- ráfekszem a nyelvtanulásra, megpróbálok minél több nyelvet minél magasabb szintre vinni és ez lesz a fő erősségem
- megpróbálok egy gyakornoki programot, emellett szintén fejleszteném a nyelvtudásom - de kevesebb időm lenne rá, ezért lassabban haladnék.
A második verzióval kapcsolatban "aggályom", hogy nem vagyok-e túlkoros hozzá, illetve valóban megéri-e egy ilyen program.
Mit tennétek a helyemben?
2012. febr. 24. 09:17
1/1 anonim válasza:
A helyedben a nyelveket fejleszteném, és olyan tudásra tennék szert, amit önállóan is tudok használni, nem szorulok munkáltatókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!