Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy indulhatnék neki?

Hogy indulhatnék neki?

Figyelt kérdés

Pár hónapja a fővárosba költöztem, azóta nincs munkám, a párom tart el. Interneten folyamatosan kersem, de alig kapok visszajelzést, amit meg kapok, az "átverés".

Sokan mondják, azért nem találok, mert nem is akarok találni. Nem tudom, ezt hogy értik. Hogy indulhatnék neki munkát keresni, ha interneten nem megy?

2009. dec. 29. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Interneten nem is lehet így munkát találni. De tényleg Pesten csak az nem dolgozik, aki nem akar.Nem kell finnyásnak lenni, minden unkát el kell vállalni.Nekem volt olyan időszakom, mikor 2 évig takarítottam egy cégnél, mert nem volt más.

Személyes kapcsolat kell, mert a legtöbb munkahely úgy ítélkezik.Önéletrajzok dögivel és menni, menni, menni. Otthon ücsörgésből nem lesz munka. Nem téged fognak a munkaadók megkeresni.

2009. dec. 29. 14:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok finnyás, van egy ideiglenes munkám ott, ahol a párom dolgozik. Ezt addig kell csinálnom, míg nem lesz más. Szórólapoznom kell. Ez sem álommeló. Csak azért mondom, hogy nem vagyok finnyás.
2009. dec. 29. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

fejvadász cégekhez menj be, személyesen. előbb-utóbb találnak neked valót.

ne várd a sült galambot, pláne ne otthon!

2009. dec. 29. 15:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem ülök itthon. Már körbejártam a boltokat, hogy keresnek-e eladót. Fejvadász cég. Ez tetszik. Köszi
2009. dec. 29. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!