Szerintetek milyen irányba kéne mennem felnőtt koromba?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen irányba kéne mennem felnőtt koromba ?
valami vállalkozásra gondolok ami jól fizet jó tanuló vagyok 5-4 átlag elvileg főiskolára is fogok járni
14 éves vagyok
2010. dec. 25. 22:30
1/3 anonim válasza:
Majd ha leszel 18 éves gondold át újra.
Jah és annyit mondhatok ha van eszed itt az országban ne is kezdj dolgozni mert hulladék az egész kormány.
2/3 anonim válasza:
az a hulladék, aki ilyet ír, szerencsétlen....
én még nem találkoztam senkivel, aki 14 éves korában döntött volna. érettségi előtt dől el, nem most :D
3/3 anonim válasza:
először azt döntsd el, mi érdekel ? mert mondhatom én neked,hogy légy fotóművész, ha te csak akkor érzed magad jól, ha állatokkal foglalkozhatsz... döntsd el az alap irányt, és később kiegészítő képzést is felvehetsz hozzá. A legfurább összetételek is szoktak működni, pl a barátnőm gyógyszerész-rendszerinformatikus, a kedvesem alapból kertész, most éppen hegesztéssel keresi a pénzt,de később díszhalakkal akar foglalkozni.. én településmérnök vagyok, informatikus kiegészítő képzéssel, és éppen logisztikával keresem a pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!