Diplomásként fel fognak venni a McDonald'sba vagy a Burger Kingbe? Esetleg egyéb ilyen helyekre? Írjatok néhányat, ahova felvennének
Légyszi!
Bármi jó lenne (takarítás is)
Még egy dolog. BME állásbörzén már jártam, egy féléves gyakorlatos helyet ott találtam. Ezen fél év alatt nem fejlődtem semmit, átlag havi 50 ezret fizettek zsebbe.
Most néztem a tavaszi állásbörzét, szűrtem informatikai állásokra és a megyére, ahol lakok, 5 céget dobott ki, és kiderült, ez is mind pesti, csak a "minden területre" címkét tették ki a budapesti állásajánlataik egy részéhez. Egyébként ugyanez a helyzet a profession.hu meg hasonló álláshirdető oldalakon, van elvileg sok állás, de hiába szűrök megyére, 90% ott is az "Országos" címke miatt kerül oda, de valójában budapesti munkákról van szó.
Hát a McDonalds meg BK az egyetlen lehetőséged MO.n A diploma ma annyit ér hogy túlképzett vagy.
Menj külföldre! Ott legalább meg van a lehetősége hogy céget alapíts, és ha elsőre nem megy, nem feladni! Addig addig bukni míg végül képtelen leszel bukni, mert nini, Te vagy a Cég Istene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!