Cora Tesco árufeltöltői állás. Ha felvennének előtte elküldenek alkalmassági vizsgálatra? És ott miket néz az orvos?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 11:30
1/4 anonim válasza:
Nem alkalmassági vizsgálatra hanem általános orvosira.Tüdőszűrő kell mert élemiszerekkel is dolgozol.
2/4 anonim válasza:
Nem alkalmassági, hanem orvosi vizsgálat, de igen, mivel foglalkozol élelmiszerrel így szükséges. Tüdőszűrés, vérvétel (nincs e valamilyen betegséged), valahol kérnek vizeletmintát is, bár ez nem jellemző túlzottan, bár nekem anno kellett, de az első kettő biztos.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2012. jan. 16. 16:25
4/4 anonim válasza:
Nekem annyit mondtak, hogy első a tüdőszűrő, utána pedig alkalmassági a saját orvosaikkal, de ezt nem részletezték, hogy ez mit takar. De ott helyszínen történik, gondolom ott nincs ultrahang, vérvétel, nem tudom ... De engem is érdkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!