Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nektek mi a munkátok?

Nektek mi a munkátok?

Figyelt kérdés
Érdekelne ki, mit dolgozik, és hogy élvezi-e. És ha mást dolgozna szívesebben az mi lenne? Munkanélküliek is írhatnak! :) (mármint, hogy mit dolgoznának, ha álmaik munkája rendelkezésre állna nekik)
2012. febr. 18. 18:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Akt modellkedek, imádom csinálni, közben folyamatosan tanulok. De nem azért tanulok, hogy végre ezt abba hagyhassam, hanem azért, mert élvezem a tanulást. Terveim között szerepel, hogy sok pénzzel vonulok vissza, amiből a másik álom munkámhoz teremtem meg a feltételeket, aminek a világ és a társadalom szempontjából is több haszna van és nem utolsó sorban ráncosan is csinálhatom. :)

Mielőtt valaki hozzáteszi. Nem, nem lesz rá hatással a meztelenkedés. :)

2012. febr. 18. 23:34
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Agronómus vagyok.Élvezem: A természetben dolgozom, termelékeny munkát végzek és még kondiban is tart.

Nincs más, amit ezen kívül tennék.

2012. febr. 19. 00:17
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

jelenleg egy nagy gyárban vagyok operátor minimálbérért, mellette nappali tagozatos tanuló és egyéni vállalkozó.

Amit nagyon szerettem és elveztem csinálni az a kereskedelem jó vagyok benne van gyakorlatom minden területén itt nem mint eladóra hanem mint cégtulajdonosra kell gondolni.

anno volt egy cégem amit én építem fel egy ismerőssel csak sajna nem az én nevemen volt és mondjuk úgy elcsalta...

álmaimban saját cégeim építem fel és viszem őket sikerre mikőzben élvezem az életet és megpróbálok segíteni másoknak!

2012. febr. 19. 02:36
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó olvasni, hogy sokan mennyire élvezik azt amit csinálnak. Én középvezető vagyok, nem igazán élvezem, évek óta szeretnék váltani, de egyrészt nem tudom mit csinálnék szívesebben, másrészt ennyit nem keresnék más területen kezdőként, és azt meg nem engedhetem meg magamnak. Szóval szépen bemegyek minden nap a munkahelyemre, és bízom benne, hogy egyszer lesz még olyan állásom amit szeretek is.
2012. febr. 19. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!