Érdekelne ki, mit dolgozik, és hogy élvezi-e. És ha mást dolgozna szívesebben az mi lenne? Munkanélküliek is írhatnak! :) (mármint, hogy mit dolgoznának, ha álmaik munkája rendelkezésre állna nekik)
Jelenleg munkanélküli vagyok, de közfoglalkoztatás keretében 3 évig szociális területen dolgoztam, "szociális asszisztensként". Míg itt dolgoztam rájöttem hogy ez az a terület, amely érdekel. Szeretnék végzettséget is hozzá, de a jelenlegi helyzetemben, mivel munkanélküli vagyok, anyagilag nem tehetem meg hogy képezzem magam. Ingyen meg nincs ez a képzés felnőttoktatás keretében.
2012. febr. 18. 18:40
4/24 anonim válasza:
Szülésznői diplomám van, 4 évig dolgoztam a szakmában. Most műkörmös vagyok 1 éve, mert ezt gyerkőc mellett is tudom végezni, nagyon szeretem amúgy.
De ha felnőnek a gyerekek ( mert még szeretnénk ) akkor biztosan visszamegyek szülésznőnek.
26/N
2012. febr. 18. 18:43
5/24 anonim válasza:
Egyetemista vagyok, de mellette rendszeresen dolgozok, éppen ami van.
2012. febr. 18. 18:45
6/24 anonim válasza:
Végzettségem szerint nyelvtanár vagyok, valójában az egyetem alatt vállalt magánórák kivételével sosem tanítottam.
Ehelyett egy multinál vagyok felelős a külkapcsolatokért, lényegében egy részleget vezetek.
Nagyon élvezem, sok az előremeneteli lehetőség, érdekes a munkám, és jó megélhetést biztosít.
2012. febr. 18. 18:45
7/24 anonim válasza:
Logopédus vagyok. A hobbim a munkám.
2012. febr. 18. 18:46
8/24 anonim válasza:
masszőr és szeretem
2012. febr. 18. 18:47
9/24 anonim válasza:
Én legszívesebben főállásban tanulnék! :) Imádok tanulni, új szakterületeket megismerni (nem a magolásra gondolok természetesen).
Amúgy pedig számítógépes és kézi grafikákat csinálnék. De mivel még nem értek hozzá, míg kitanulok jó lenne egy könyvtárban dolgozni vagy valami efféle pörgős, de mégis nyugodt helyen. Esetleg könyvtár kávézójában.
Most munkanélküli vagyok. :( Már egy jó ideje.
2012. febr. 18. 18:48
10/24 anonim válasza:
Egy amerikai étterem láncnál dolgozok, a legalsó szinten jelenleg. Annyira nem élvezem, mert szinte mindenki a főnököm, de előrelépési lehetőségem az van szóval annyira nem vagyok elkeseredve. Amúgy nemrég kezdtem még próbaidős vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!