Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a munka a Vám-és...

Milyen a munka a Vám-és Pénzügyőrségnél?

Figyelt kérdés
Van aki dolgozik ott? Szeptembertől fogok vámügyintézői szakra menni, 1éves képzés. van aki ezzel dolgozik ott? mennyi a kereset, nyelvvizsga ontos a határnál?
2009. jún. 4. 08:36
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
egész országban stop van :D
2010. szept. 5. 17:40
 22/29 anonim válasza:
Ja, tudom... mondjuk neten találtam egy békéscsabai melót... majd meglátjuk mi lesz mire végzünk:D jó lenne ha valami alakulna:D
2010. szept. 6. 20:31
 23/29 anonim válasza:
Szia! Én voltam az utolsó, és előtte még egy párszor. a Pécsi lány. :) Bocsi, hogy csak most válaszolok, de ígéretem egy választ. szóval sikeresen levizsgáztam. Durván két hétre rá dolgozni kezdtem, azóta dolgozom. Köszönhetem egy ismerősömnek. vámügyintéző vagyok egy cégnél. :) Amúgy a vámnál is bent van annak a papírjaim. Kétszer voltam elbeszélgetésen, sikerültek is tovább nem jutottam, de ahogy kiderült, ide nem is nagyon akarnak már embert felvenni. :) De nem vártam volna a vámra semmi pénzért, egyből igent mondtam. én nem bántam meg. Imádom a munkahelyem, szeretem a kollégáimat. :) Az osztályunkból még ketten végeztek. És az egyik osztálytársam, akinek nincs meg a szakmája, mert nem jött el vizsgázni, őt most vették fel a vámhoz. :) De úgy volt, hogy aug.-ban szeptemberben felszerelhetnek, de létszámstopot rendeltek el, és most szükség miatt hívták őket. Amúgy nekünk a tanáraink bevitték az önéletrajzunkat a vámhoz. :) Majdnem mindenkit behívtak belőle. kivéve egy csajt.
2011. dec. 20. 11:10
 24/29 anonim válasza:
Mellesleg a vámon maximum annyit ér ez a képzés, hogy látják, valamit tudsz a témáról. Semmi egyebet, az elejétől kezdesz mindent. Ha fel akarnak venni, úgy is felvesznek. Úgy hallottam, hogy jövőre a felvételi rendszer is változik, és csak munkaügyin keresztül lehet majd felvételizni. Azt pontosan nem tudom, hogy mennyire fog ez így megvalósulni.
2011. dec. 20. 11:13
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál, örülök, hogy sikerült melot találnod. Neked sem volt a képzés alaatt gyakorlatod? Bár nálunk a nyelvoktatás is szar volt...tanár nem járt be :S
2011. dec. 26. 21:53
 26/29 anonim válasza:

Még mindig a Pécsi lány vagyok, és még mindig a határon dolgozom. :D

Az ukrán határos vámosnak csak annyit mondanék, hogy nem csodálkozom, hogy jól keres.. Hallottam az ottani helyzetről, meg egy két párja is van, de úgy tudom, hogy Záhony nagyon tuti hely, csak azt nem értem, hogy ez miért nem tűnt fel az illetékeseknek... Nem mintha engem zavarna, nem én viszem vásárra a bőröm. Amikor én végeztem, akkor vettek fel nálunk egy jó pár embert a navhoz, aztán jött idén nyáron a horvát eu-s csatlakozás, aztán az összes vámosunk elkerült ide-oda a röszkeiek szívnak a legjobban, de nagyon kevés ember tudott megyén belül maradni. Egyáltalán nem bánom, hogy nem lettem vámos :) Remélem azóta már te is találtál munkát.

2013. szept. 27. 00:06
 27/29 A kérdező kommentje:
igen, dolgoztam azóta igaz nem szakmámba :D eladó voltam, most meg 34 hetes kismama :)
2013. szept. 27. 19:18
 28/29 anonim válasza:
Húúú, gratulálok! :)Ne haragudj, csak most láttam, hogy válaszoltál. Remélem minden rendben volt a terhesség alatt, és azóta boldogok, és egészségesek vagytok! Legyen sok örömötök a kis csöppségben, és egymásban!
2014. febr. 2. 17:35
 29/29 A kérdező kommentje:
köszi szépen. már 11,5 hónapos a kisfiam :)
2014. okt. 7. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!