Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a munka a Vám-és...

Milyen a munka a Vám-és Pénzügyőrségnél?

Figyelt kérdés
Van aki dolgozik ott? Szeptembertől fogok vámügyintézői szakra menni, 1éves képzés. van aki ezzel dolgozik ott? mennyi a kereset, nyelvvizsga ontos a határnál?
2009. jún. 4. 08:36
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Ja, de a közgazdász az szakirányú végzettségnek számít, úgyhogy a fizetés is magasabb! :)
2009. jún. 21. 16:25
 12/29 anonim válasza:
Én idén fogok vámügyintéző szakra járni. Ezek szerint te már végeztél. Jutottál vele valamire?? Sokan mondták, hogy nem éri meg, mert majd valami alakítás lesz a vámon... több ismerősöm is ott van, ebből két véleményt tudok: nem nagyon éri meg. hát remélem azért érek majd vele valamit:D
2010. aug. 24. 22:58
 13/29 A kérdező kommentje:
Júniusban végeztem és hát nincs munkám, fontos az angol, én eddig németet tanultam, szóval esélyem sem volt. Társalgási szinten kell nyomni az angolt, hogy az ügyféllel tudj kommunikálni. Vám-és Pénzügyőrséghez nem vesznek fel, mert létszámstop van. Magyarul semmit nem értem ezzel a szakmával és nem is volt könnyű, amit a suliban tanultunk az rengeteg volt, közben nem is azt csinálja egy vámügyintéző. Te hová fogsz járni melyik városba?
2010. aug. 25. 09:44
 14/29 anonim válasza:
Ajajj, akkor valószínűleg én se sok hasznát veszem majd :( Pécsre a Perfektbe. Köszi a választ:)
2010. aug. 25. 17:13
 15/29 A kérdező kommentje:
Hátha sikerül, de egy angol nyelvvizsga nem árt :) Sok sikert. majd azért ird meg mi van veled, vagy ha vmi segítség kell tarifálásnál:)
2010. aug. 25. 19:37
 16/29 anonim válasza:
Az a baj, hogy én is németes vagyok:( Ha végzek, akkor megírom, hogy sikerült e valamit összehoznom, de ahogy látom, nem sok esély lesz rá, bízom az ismeretségben, hogy összejön majd valami:) Ha segítségre lesz szükségem, akkor írok, köszi a fejajánlást! Aranyos vagy:)
2010. aug. 26. 10:49
 17/29 A kérdező kommentje:
Nincs mit! Amugy nekem is volt ismeretség, de hát semmi, az ottani tanáraink egykor pénzügyőrök voltak a másik meg parancsnok.
2010. aug. 27. 11:06
 18/29 anonim válasza:
Uhh, hát elkezdődött, elég kemény lesz, ahogy az osztályfőnök mondta, én meg azt hittem, h majd lazulunk, csak valamire járjak, hát jól beválaszottam... Azt is mondta, h valószínűleg a pénzügyőrségtől is fognak minket tanítani, és volt olyan, h valaki bevált, aztán még évközben felvették dolgozni vámra, de ritka az ilyen. reménykedem, h valami melóm azért lesz:)
2010. szept. 4. 21:20
 19/29 A kérdező kommentje:
minket is tanított parancsnok, vagy nyugdíjas pénzügyőr, minket is hitegettek, de senkit nem tudtak betenni, hát létszámstop van :(
2010. szept. 5. 11:00
 20/29 anonim válasza:
Az jó, ha más nem marad, elköltözöm. Teljesen mindegy, hol lakom...
2010. szept. 5. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!