Kimehetek szakácsnak Svájcba?
ha találsz munkát akkor nyilván, biztos jobban keresnél mint itt, viszont szrem tapasztalat nélkül nehéz lesz kint találni, max mosogatónak, bár kezdetnek lehet az is jobb mintha itt elkezdenél vmi rossz étterembe segédszakácskodni.
ismerek olyat aki mosogatóból lett mindenféle végzetsség nélkül szakács, igaz ő amerikában.
ha megy a nyelv, szerintem kimehetsz :-)
mindig látok szakács hírdetéseket a kinti portálokon!!
viszont, lehet kéne tapasztalat még otthonról .......
a fizu kantontól is és mástól is függ, de kb. bruttó 4500 körül van.. ebből adód kb. 1000 lenne, lakás+kaja együtt szintén, tehát ha levonsz 2000-t, a többi "megtakarítható"... Gyere ki :-)
első vok, 2.-nak, persze én is ismerek olyat itt is aki 7-800 ezret keres, és gondolom vannak ennél jobban keresők is, de arra elég kevés esély van hogy olyan szintre eljusson. viszont kint egy átlag szakács is többet keres mint itt.
amúgy én is szakácsnak tanulok vidéken, de sztem örülni fogok ha kezdésnek egy pizzériába felvesznek, vagy vmi eldugottabb étterembe, persze ebbe a szakmába legalább van hova feljebb. Haverom is pizzériába kezdett 2 éve, mostmár Bécsben egy nagyobb étterembe szakács, egész jól keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!