Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kell a munkahelyre...

Hogyan kell a munkahelyre kérvényt írni?

Figyelt kérdés
Linkelnétek nekem oldalakat, amiről lemásolhatnám?! Szlovákiából vagyok és szeretnék Magyarországon probálkozni. Lefordíthatnám szlovákról magyarra , de bizonyos dolgognak a magyar megfelelő kell!
2012. febr. 13. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy munkahelyre jelentkezéskor miért kellene kérvényt írni?Jelentkerni kell a meghírdetett állásra vagy megpályázni egyes helyeket.Jelentkezéskor behívják az illetőt egy beszélgetésre, pályázatnál meg elbírálják a pályázatot és kiválasztják a esélyeseket, azután itt is lehet meghallgatás.
2012. febr. 13. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Önéletrajznak hívják. Keress rá az "önéletrajz minta" kifejezésre, és nézz meg több mintát is. Vesd össze őket, látni fogod, mi az, amit mindenképp érdemes beleírni, és mi az, ami opcionális.
2012. febr. 13. 13:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nálunk még kérvényt is kell írni. Az önéletrajzom már megvan.
2012. febr. 13. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam, hogy kérvényt kéne írni, pedig sok helyen dolgoztam már itt Magyarországon.
2012. febr. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!