Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudok 1 engedélyezési...

Hol tudok 1 engedélyezési kérvényt benyújtani 1 névre? Tudtok 1 linket irni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 01:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha még nem anyakönyvezhető névre gondolsz,a Magyar Tudományos Akadémiához kell kérvényt benyújtani pár ezer ft kíséretében és eldöntik lehet-e vagy sem.
2009. júl. 2. 02:05
 2/4 A kérdező kommentje:
és azt hogy?
2009. júl. 2. 02:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp a helyi anyakönyvvezetővel beszélj. Nem mindent fogadnak el az MTA-nál, én tudom, mert kérvényeztem náluk. Szóval kérdezd meg, hogy érdemes-e egyáltalán benyújtanod különben hónapokig semmi sem fog történni, ez egy hosszú folyamat. De nem csak egy sima névváltoztatást vagy névmódosítást akarsz? Ha konkretizálnád, hogy mit szeretnél, könnyebb lenne segíteni. Egyébként minden ilyesmit a helyi a.könyvvezetőnél kell kérvényezni személyesen...
2009. júl. 2. 03:17
 4/4 A kérdező kommentje:

arra akarom neveztetni magam hogy Démien

mert ez a név tetszik, de elötte engedélyeztetni kell mert még nincs

2009. júl. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!