Járt interjún valaki a WORK FORCE-nál? Teszt is volt? Ha igen, milyen teszt?
Úgy látszik majd' egy év alatt senki sem. Nekem most lesz aktuális.
Kedves kérdező Te voltál? Milyen volt?
Sziasztok!
Járt, meg is van a véleményem...Megerősítem én is a többiek mellett, ez a Work Force KFT - ez egy vicc!! Most (2016 08-hó) jelen pillanatban a Mercihez közvetítenek ki betanított munkást gyártósorra brutto 147.000 Ft-ért (3 műszakban)! Nevetséges!!! Ez netto 100.000 Ft-ot jelent vagy még annyit se!!! Senkinek nem ajánlom Őket!!!
Mar eleg regi a kerdes, de ha esetleg valaki frissen erdeklodne:
Ha javasolhatom keruld el a ceget. Nem tul felkeszultek, szinte minden munkalehetoseguk keves berezesert fut vagy azt mondjak hosszutavu, kozben meg a probaido alatt elkuldenek. Nem fizetnek ki idoben, nem jelentenek be rendesen vagy keson! A munkaero kolcsonzesi szektorban csak rosszakat hallani roluk! Nem tul empatikusak a dolgozoval szemben, a kollegak akikkel a kapcsolatot tartod, latszik, hogy utaljak az egesz ceget - gondolom ez a vezetoseg hibajabol adodik (hallottam egyik ismerosomtol, hogy oket sem fizetik meg rendesen, minimalberert dolgoznak 12 orat, a fonok lehordja oket mindenert kb. csak azert van meg ott mert tudja, hogy nem rugjak ki, mert nem talalnak a helyere mast, stb.)
Ugyh tapasztalat, keruld el!
Én magáról a cégről tudok véleményt alkotni, a közvetített munkákról nem.
Kerüljétek el messzire! Az összes Work Force irodában komoly problémák vannak. Egy emberre nyomnak 3 munkakört, a túlórákat nem fizetik. Az irodákban a dolgozók és a középvezetők csoportosan mondanak fel, mert a főnökség alkalmatlan a vezetésre. Az alap bér a béka segge alatt van.
Becsalogatnak mindenféle bónuszokkal, amiket később esélytelen elérni. Az irodisták 90%-a kevesebb mint egy éve dolgozik ott, mert mindenki besokall pár hónap után és felmond. Ha ezek után még is úgy döntötök, hogy ott akartok dolgozni, akkor olvassátok el alaposan a munkaszerződést, mert vannak benne meglepetések!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!