Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek a Whiskys rablónak...

Szerintetek a Whiskys rablónak előbb lesz munkája mint nekem?

Figyelt kérdés

2012. febr. 2. 11:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Gondolom az 1 millió új munkahelyre gondolsz:)
2012. febr. 2. 20:46
 12/13 anonim ***** válasza:
A Whiskys úgy lett celeb, hogy bankot rabolt, ült egy 'kicsit', és most mekkora poén, hogy nem érti a valóságshow-kat és a facebookot. Egyértelmű, hogy gyorsan kap lehetőségeket, mégpedig a médiában. Ezen múlik az élet: vagy törvénytelenül jársz el vagy félredobod a méltóságod és jelentkezel valami igénytelen műsorba, ahol a sok nyomorult közül kitűnve te leszel a legretardáltabb - kismillió lehetőség, kapcsolatok, mi szem-szájnak ingere. Szégyen, hogy így lehet megélni...
2012. febr. 4. 09:49
 13/13 anonim válasza:
szerintem igen, előbb lesz neki. nem irigyem tőle, csak én is egy éve keresek, diplomával, két nyelvtudással, és igen, mindenhova beadom, és nem, semmi. Ja, erotikus masszázsszalonba hívtak, de oda nem mentem, tehát az én hibám.
2012. febr. 12. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!