Milyen egy értékesítő munkája?
Mennyit dolgozik egy nap/ egy héten?
Mennyire nehéz, vagy éppen miért könnyű?
Mennyi a fizetés?
Hogyan telik egy átlagos munkanap?
Aki tudna segítene annak hálás lennék, mert most érdeklődök eziránt a szakma iránt.(igaz még továbbtanulás előtt állok csak, de jobb előre gondolkodni :D
mi a gyk-s válaszoló feladata, ha értékesítői munkáról kérdezik?
Általánosítás, félinformációkkal való szakmalehúzás, csakis negatívumok sorolása, nehogy teljesértékű képet kapjon a kérdező, és nehogy belevágjon vmi számára újba...
Túl általános a téma kedves kérdező, kicsit konkretizálj, hogy milyen értékesítésről lenne szó?
Telefonos értékesítő, porszívó ügynök, biztosítási ügynök, független pénzügyi tanácsadó?
Más a hozzáállásuk az ügyfelekhez, a napirendjük, a nehézség abszolút különböző, a fizetés méginkább.
Pénzpiacot tudom, én ebben a szakmában dolgozom:
Változó /vannak akik teljesítménykényszer alatt dolgoznak és vannak akik nem/
Ált. előbbi az ügynök, aki kap egy termékpalettát /5-6 féle szerződés adott pénzintézettől/ és el kell adnia.
Van a bróker, aki több közül választhat és általában nincs teljesítménykényszer alatt, de csak 1 szektorban dolgozik, így nem tud mindent lefedni.
És van az allfinanz, ami teljes lefedettséget ad és lehetővé teszi azt, hogy minden ügyfél személyre szabottan kapjon megoldást a gondjaira/lehetőségeire.
Sajnos ezzel elég kevesen találkoztak ezért még nem hiszik el , hogy létezik olyan allfinanz értékesítő aki becsületesen dolgozik a piacon.
Én a saját munkámról tudok beszélni:
Mennyit dolgozik egy héten? Amennyit akarok.
Mennyire nehéz, vagy éppen miért könnyű?
Nagyon könnyű, mert minden embernek tudok valamiben segíteni valamiben és ez jó érzés és jó pénz is.
Fizetés? Jutalék, amennyit dolgozom
Átlagos munkanap? 9-kor felkelek, elmegyek naponta 4 ügyfélhez, átbeszéljük a lehetőségeiket, iszunk-eszünk közben, ezután pedig élem a magánéletem. Heti 2 órát fenntartok adminisztrációra, 1 órát veszekedni és levelezni, fenyegetni a pénzintézeteket és ennyi.
Utolsó, és az előtti válaszadónak köszönöm.
Az első válaszadókat csak sajnálni tudom hogy ilyen negatívak...
Na amit Krisztián leírt, én az olyasfajta értékesítő szeretnék lenni, ha az leszek.
Kötetlen munkabeosztás, teljesítmény alapú munkadíj, laza munka stb :D
De azért egy példát írhatnál hogy pl ha napi 6 órát dolgozol akkor mennyit kereshetsz átlagosan havonta? :)
Gondoltam -.-
Na de én akkor is egy átlagösszegre mégis kíváncsi lennék...
Légyszíves csak olyan írjon aki ebben dolgozik, vagy aki tényleg ért hozzá...
Kérlekszépen bármennyire is akarnék segíteni, nem tudok átlagösszeget mondani, viszont:
Én allfinanz tanácsadó vagyok, és az új munkatársaknak sem mondom meg mennyit lehet keresni, ellenben megkérdezem, hogy mennyit szeretnének keresni. Ezután megmutatom nekik, hogy mit kell ezért tenni, akár 100 ezret akarnak egy hónapban, akár másfél milliót. Persze nem az első hónapban, hanem az idejét meg lehet becsülni, hogy mikorra várható ekkora kereset.
Minél tovább vagy a cégnél, és minél több elégedett ügyfeled van, annál jobban lépsz feljebb a karrieredben, és egy év alatt megduplázhatod a fizetésed, de meg is triplázhatod a kezdetit, minden csak tőled függ.
Amúgy mikor szeretnél elkezdeni ebben a szakmában dolgozni?
Az én statisztikámmal:
napi 6 órában: 400-600 e Ft körül,amíg az ember egymaga végzi a munkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!