Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen egy értékesítő munkája?

Milyen egy értékesítő munkája?

Figyelt kérdés

Mennyit dolgozik egy nap/ egy héten?

Mennyire nehéz, vagy éppen miért könnyű?

Mennyi a fizetés?

Hogyan telik egy átlagos munkanap?

Aki tudna segítene annak hálás lennék, mert most érdeklődök eziránt a szakma iránt.(igaz még továbbtanulás előtt állok csak, de jobb előre gondolkodni :D

2012. jan. 3. 20:16
1 2
 11/20 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Mi benne a hihetetlen?
2012. jan. 5. 00:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Megerősítem a keresetét, mivel tudom mely cégnél dolgozik, bár magyarországi szemmel ez abszolút hihetetlennek hangzik, ki is hinné, hogy tisztzességes munkával ennyit lehet keresni?! Pedig van rá precedens, elég sok, csak sokan nem jó oldaláról közelítik meg az allfinanz szakmát, ezért kevesen kezdenek bele, és mégkevesebben alkalmasak rá.

Én hasonló cégnél vagyok, a munkatársaim is ennyit keresnek, akik 1-5 éve a szakmában vannak, de valaki a többszörösét ugyanennyi órával.

2012. jan. 5. 10:22
 13/20 A kérdező kommentje:

Elhiszem hogy lehet ennyit keresni vele, utánanéztem már én régebben hogy mennyit is lehet ezzel nagyjából keresni :)

Huuuh, hát nem holnap leszek értékesítő ha az leszek valaha is :D

Most vagyok végzős, szóval még legjobb esetben is(adja isten hogy sikerüljön) 4 év múlva tudom elvégezni az iskolát, ha nem vesznek fel fősulira akkor 6 év múlva, mert elmegyek okj-sre először :)

2012. jan. 5. 15:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Képzeld, el tudom képzelni, hogy lehet ennyit keresni becsületesen, az egész család vállalkozó, havonta sokkal több a bevételünk; az értékesítői szakmáról meg csak annyit, hogy olvass utána a brokernetnek, kb hasonló, annyi a lényeg, hogy az "értékesítő" rongyosra beszéli a száját, a primitív ember meg már beleszédül, annyi marad meg benne, hogy ő jól fog járni, közben meg ez egy pénzbeszedő állomás.
2012. jan. 5. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Én egyetem mellett végzem, mint pár munkatársam, és abszolút nem mondanám, hogy nagyon meg lennék hajtva.

15:56-osnak: Attól függ milyen értékesítőről beszélsz, mert egy kaptafára venni az összeset, és így véleményt nyilvánítani mindegyikről elég nagy felelőtlenség.

2012. jan. 5. 16:32
 16/20 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

Én is csak ezt tudom mondani:

írd be a keresőbe, hogy brókernet és meglátod, hogy ők nem értékesítők, ők egy másik faj,de ez más kérdés.

Amint már az elején is írtam ez nem egy szerződés értékesítése és rizsázás, hanem allfinanz, ami azt jelenti te mondod meg mit szeretnél és nem én ajánlgatok neked mindenféle hülyeséget. Ez az egyik amiért 10 találkozóból 8-n kötök üzletet és hogy egy olyan példát is mondja ami már időt álló, az egyik munkatársam kb. 40 db szerződést kötött az egyik ügyfelével 10 év alatt, szerintem ezt egy pénzintézet üzletkötője vagy egy bróker nehezen tudja meg tenni, ugyanis ennyi fajta szerződést értékesíteni sem tud.

2012. jan. 5. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:

Úgy tudom a Brokernet is allfinanz, bátyám dolgozott ott, és a menete hasonló. Ott is felmérik az igényeket, és aztán választják ki az ügyfélnek megfelelőt.

Kérlek világosíts föl.

2012. jan. 5. 19:16
 18/20 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

A nevében is benne van, hogy bróker, a bróker egy területtel foglalkozik, ők konkrétan biztosításokkal és azon belül is szinte csak a megtakarításokra koncentrálnak.

Az ő testvérük a bankbróker, akik meg csak hitelekkel foglalkoznak és biztosításokkal nem. A 3. ágazatuk a tőzsdei, ennek nem tudom mi a neve, de igazából nem is foglalkoztam vele.

A fő indok, amiért hosszútávon nem olyan jó nekik, mint egy allfinanz tanácsadónak, az apróságok, amik sok apró passzív jövedelmet jelentenek pl: bankszámla, pénztárak, vagyonbiztosítások, kockázati életbiztosítások, egészség és baleset-biztosítások önállóan illetve a biztosítások követő jutalékai,ezek azok amikre ők nem koncentrálnak, csak a hirtelen nagyot hozó dolgokra. Ez a fő különbség a 2 rendszer között, hogy mi minden apróságra is figyelünk és teljesen kiszolgáljuk az ügyfeleinket. A többiről nem beszélnék, munkamódszerben is eltér nem kicsit, de a többit szintén interneten el lehet olvasni.

2012. jan. 5. 22:47
 19/20 A kérdező kommentje:
És milyen iskolát kell elvégeznem hogy értékesítő legyek?
2012. jan. 7. 12:51
 20/20 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Érettségi
2012. jan. 7. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!