Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek a Whiskys rablónak...

Szerintetek a Whiskys rablónak előbb lesz munkája mint nekem?

Figyelt kérdés

2012. febr. 2. 11:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

meg előbb lesz neki, mint nekem :D

mert híres, és őt alkalmazni jó reklámfogás.

2012. febr. 2. 11:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
de az lenne a legviccesebb, ha felvennék egy bankba ügyintézőnek. megdobná a forgalmat :D
2012. febr. 2. 11:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanez futott át az agyamon, mikor meghallottam, hogy felajánlottak neki pénztárosi állást...

Persze, nem tőle sajnálom! Inkább magamat, hogy itt állok diplomával, nyelvtudással, gyakorlattal, stb...

Komolyan már egy pénztárosi állásnak is nagyon örülnék! Pedig nekem még tiszta erkölcsim is van... :)

2012. febr. 2. 11:25
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

"...hogy itt állok diplomával, nyelvtudással, gyakorlattal"

Rengeteg diplomás álláshely van Budapesten. Mire vársz?

2012. febr. 2. 11:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy így aggódsz értem... Természetesen dolgozom, nem bejelentett állás, bejárónőként...

De, nyilván nem ez életem célja! Nem ezért tanultam, de aki dolgozni akar nem válogat! Az önéletrajzom pedig már mindenhová elküldtem! Egyébként pedig albérletben lakom, nem tehetem meg, hogy akár 1 nap is munka nélkül teljen el...

De egyáltalán nem ez volt a kérdés, és nem értem, miért kötsz belém? Nem ártottam neked, se másnak!

2012. febr. 2. 11:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az pedig, hogy nem budapesti vagyok, gondolom fel sem merült benned... Pfff....
2012. febr. 2. 11:55
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Simán csak leírtál valamit, én meg reagáltam rá. Ebbe kötekedést belelátni elég gáz.
2012. febr. 2. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Oké! Akkor túl érzékeny vagyok ma.. :( A hangsúlyt pedig nem hallani az írott szövegen.
2012. febr. 2. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Annak lesz előbb munkahelye, amelyikőtök többet hajlandó tenni és esetleg változni, változtatni, váltani érte.
2012. febr. 2. 18:06
 10/13 A kérdező kommentje:

"Annak lesz előbb munkahelye, amelyikőtök többet hajlandó tenni és esetleg változni, változtatni, váltani érte."

Ezt ugye nem gondoltad komolyan?!

2012. febr. 2. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!