Ha csúsztatás van az önéletrajzomban, a Hr-es rájön?
Egy évet csúsztattam a dátumoknál, hogy ne legyen szünet a munkahelyeim között.
Vissza lehet valahol nézni hol és meddig dolgoztam?
Legkésőbb a belépéskor, amikor leadod az OEP kiskönyvedet.
Szerintem a szünettel senki nem törődne...
Kérhetnek a korábbi munkáltatóidtól igazolást (amolyan "ajánlólevelet". El szokták kérni a telefonszámot, hogy beszéljenek velük. Nem feltétlenül, de előfordulhat.
Meg igen, belépéskor.
Nem csak, hogy vissza lehet, hanem adott esetben vissza is kell nézni. Például, ha táppénzt igényelsz, mivel ott érdekes az, hogy folyamatos volt-e a biztosításod az előző 2 évben, vagy sem. NINCS KIBÚVÓ!
Egyébként is, mire volt ez jó? Szerintem senkit nem érdekelt volna a szünet... Már az sem jelent rosszat, ha valakinek nem 1-2 munkahelye volt eddig, hanem több.
Köszönöm szépen, valóban nem voltam bejelentve minden munkahelyemen.
Azért volt rá szükség, mert pont egy Hr-es szól meg hogy a mai világban nem engedheti meg magának senki hogy fél évig ne legyen munkája, és hogy akármilyen munkát el kellett volna vállalnom, mert biztos eltartottak. Stb. Nem esett túl jól hogy így letámadott. És nem is igazán értettem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!