Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem kellek a munkáltatók...

Miért nem kellek a munkáltatóknak?

Figyelt kérdés

Az alábbi végzettségekkel rendelkezem:

- közgazdasági szakközép - igazgatási ügyintéző szak

- pénzügyi és számviteli ügyintéző

- mérlegképes könyvelő - vállalkozási szak

- bérügyi ügyintéző

- tb ügyintéző

- tb- és bérügyi szakelőadó

- ECDL vizsga (7 modul)

nyelvvizsgám nincs, de beszélek angolul, oroszul, és németül sem adnak el.

Van 3 év gyakorlatom. Tulajdonképpen 10 van, de mivel két helyen sem voltak hajlandók bejelenteni, azt nem írhatom bele.

33 éves vagyok, egyedülálló, Dunántúlon lakom. És 170 cm vagyok és 63 kg, szóval elhízott sem vagyok.

Szerintetek ezek után mégis miért nem hívnak be most már két éve? Kezdenek elfogyni a tartalékaim, és semmi. Még egy bocs nem te kellesz levél sem.

2012. jan. 23. 15:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon fontos a nyelvtudás, de ha nincs nyelvvizsgád, nem baj. Szerintem nem a papír a fontos. Eddigi tapasztalataim szerint így volt. Nekem középfokú nyelvvizsgám van, de nem kellett bemutatni. Sőt, olyan helyekre is jelentkeztem (és be is hívtak interjúkra) ahova felsőfokú nyelvtudás kell, mert szerencsére közel vagyok ahhoz a szinthez (régen szereztem a középfokút, azóta folyamatosan foglalkoztam a nyelvvel).

Lehet, hogy valaki nyelvvizsga nélkül jobban beszéli az adott nyelvet, mint akinek van nyelvvizsgája. Ha jól tudsz angolul, a nyelvvizsga hiánya nem lehet akadály. Mindenesetre érdemes letenni, legalább megbizonyosodsz arról, hogy vagy azon a szinten.

2012. jan. 25. 03:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Esetleg 10 év távlatából lehet tudni mi lett a végkifejlet? Sikerült aztán ezen szakmákkal a gazdasági válság kikecmergése után valami jó melót kapni ezekkel? Én most küzdök évek óta ugyanígy
2022. febr. 5. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!