Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem tetszem a munkáltató...

Ancsi25 kérdése:

Miért nem tetszem a munkáltatóknak?

Figyelt kérdés
21 éves,komoly,inteligens,talpraesett vagyok.kb.2éve próbálok rendes,bejelentett munkát keresni.az önéletrajzom tömör,semmi "rizsa"a kész tények vannak benne.mások szerint szép is vagyok.de ezidáig,még 1 ajánlatot sem kaptam,ez idő alatt 1 válaszlevelet,hogy kösz de mást vettünk fel....érettségim van sajnos,de olyan melóra jelentkeztem aminek ez megfelel.kiborító.a kérdésem az miért van ez??

2012. jan. 21. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Mert nincs semmid, amivel a munkaerőpiacon értékessé válhatnál. Egy szál érettségi ma semmit nem ér. Miért nem mész el valami szakmát tanulni? Máris lenne valamid, ami miatt felvehetnének.
2012. jan. 21. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Munkatapasztalat nélkül sajnos sokkal kisebb az esélyed munkát találni.

Az se mindegy, hogy hol keresel munkát.

Budapesten több a lehetőség.

Én is hasonló cipőben jártam mint Te. Én két után meguntam és feljöttem Pestre. Itt legalább van munkám, igaz a fizu nagy részét elviszi az albérlet+rezsi+bérlet+kaja... :-(

De ha nem jövök fel, akkor még mindig munkanélküli lennék.

Így legalább munkatapasztalatot szerzek, és ha hazaköltözök, akkor talán könnyebb lesz munkát találni.

Munkaügyibe regisztrálj, az is több mint a semmi. 1 év után legalább egy minimális összeget kaphatsz. Vagy esetleg tanfolyamra tudsz menni. Én is voltam általuk nyelvtanfolyamon.(keresetpótló juttatás jár érte, és a nyelvvizsgát is fizetik)

Ha tényleg szép csaj vagy, akkor pultos recepciós munkakörökben próbálkozz!

Kitartás! Sok sikert!

2012. jan. 21. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

2. vagyok, az első is 81 %-os mint én :D

De egyébként igaza van, munkaügyi által lehet szakmai tanfolyamra is jelentkezni

2012. jan. 21. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagyok munkáltató, de ha küldesz képet, akkor legalább azt meg tudom mondani, hogy nekem tetszel-e :P
2012. jan. 21. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján én nem mondanám, hogy annyira intelligens vagy.
2012. jan. 21. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
És ha két év alatt nem tudott munkát találni, akkor annyira talpraesett sem. De ne bántsuk szegényt :)
2012. jan. 21. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha tényleg szép vagy, akkor én tennék neked egy ajánlatot.
2012. jan. 22. 00:06
 8/9 A kérdező kommentje:
hát...azért a rosszmájú emberekből még mindig nincs hiány...de nem baj..így teljes az összhang.:P
2012. jan. 22. 09:22
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket,hasznos volt.:)
2012. jan. 22. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!