Csak én érzem azt, hogy nem kellek semmelyik cégnek sem?
nagyon sok önéletrajzot küldtem el,adtam be különböző helyekre és egyikre sem hivnak vissza!
Tanult ember vagyok,és csak azt veszem észre,hogy azokat az embereket veszik fel,akiknek a 6 osztálya sincs meg...nem akarom elitélni őket,de ez mégis csak kiszúrás!
hetek óta meg sem nézik az emailben elküldött önéletrajzaimat!Idegesit,hogy nem tudok egyről a kettőre lépni!!!! Dolgozni akarok!!!!!
"nagyon sok önéletrajzot küldtem el,adtam be különböző helyekre és egyikre sem hivnak vissza!"
Több száz önéletrajz érkezik egy átlagos pozícióra, egy jobb hirdetésre akár több ezer. Ha ehhez hozzáveszed azt, hogy a valóságban nem is biztos, hogy a pozíció nyitva van, csak azért hirdették meg, hogy be legyen tartva a törvény, akkor még érthetőbb, hogy gyakran vissza se jeleznek.
"Dolgozni akarok!!!!!"
Van így ezzel még pár százezer ember az országban, de nincs elég munkahely.
detto ugyanez.
kevés munkahyelyre nagyon sok ember.
és ha találsz vmit arra is kevés fizetest kinalnak, mondvan, ha neked nem kell majd más dolgozik ennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!