Tényleg nincs családpedagógiai mentorok számára állás?
Így meghirdetve nem fogsz találni egyetlen állást sem. Viszont bemehetnél egy-két családgondozó szolgálathoz, mert szerintem hasonló tevékenységet végeznél, mint a szociális gondozó, szociális munkás, csak más a megnevezése. Hátha tudnak ott segíteni, esetleg szükségük van egy emberre.
Vagy az önkormányzatoknál is van szociális ügyekért felelős előadó, esetleg mellé gyakornoknak beoszthatnak (ha működik még a közmunka-projekt)
Sok sikert!
Egyébként minden egyéb, ami érdekel és kicsit is közel áll hozzá, azt érdemes megpróbálni.
Szia! Sikerült elhelyezkedned? Ha igen, milyen a munka?
Èn is elvégeztem ezt a szakmàt (igenis felsőfokù/emeltszintű okj, még pontot is adnak rà a fősulik/egyetemek). Szívesen dolgoznék ilyen munkakörben, de bàrhova mentem csak pislogtak ès hebegtek-habogtak, hogy nem tudja van-e erre keret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!