Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg nincs családpedagógiai...

Tényleg nincs családpedagógiai mentorok számára állás?

Figyelt kérdés
Egyet sem találok, még ezer km-re sem, egyszerűen nincs! Felháborító! Hol dolgozzak ezzel a képesítéssel?
2012. jan. 16. 23:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Így meghirdetve nem fogsz találni egyetlen állást sem. Viszont bemehetnél egy-két családgondozó szolgálathoz, mert szerintem hasonló tevékenységet végeznél, mint a szociális gondozó, szociális munkás, csak más a megnevezése. Hátha tudnak ott segíteni, esetleg szükségük van egy emberre.

Vagy az önkormányzatoknál is van szociális ügyekért felelős előadó, esetleg mellé gyakornoknak beoszthatnak (ha működik még a közmunka-projekt)

Sok sikert!

Egyébként minden egyéb, ami érdekel és kicsit is közel áll hozzá, azt érdemes megpróbálni.

2012. febr. 26. 15:28
 12/12 anonim válasza:

Szia! Sikerült elhelyezkedned? Ha igen, milyen a munka?

Èn is elvégeztem ezt a szakmàt (igenis felsőfokù/emeltszintű okj, még pontot is adnak rà a fősulik/egyetemek). Szívesen dolgoznék ilyen munkakörben, de bàrhova mentem csak pislogtak ès hebegtek-habogtak, hogy nem tudja van-e erre keret...

2015. jan. 23. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!